Για διασκέδαση στο «Αrena beach-bar»

Από το πρωί μέχρι το βράδυ

01/08/2013 - 15:42

Και φέτος το καλοκαίρι ο προορισμός για ξεφάντωμα όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από το πρωί μέχρι και το βράδυ, είναι ένας: το κέντρο διασκέδασης «Αrena beach-bar» στα Βατερά.

Και φέτος το καλοκαίρι ο προορισμός για ξεφάντωμα όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από το πρωί μέχρι και το βράδυ, είναι ένας: το κέντρο διασκέδασης «Αrena beach-bar» στα Βατερά.

Οι εκδηλώσεις που έχουν γίνει εκεί μέχρι τώρα, είναι αμέτρητες και σε αυτές προστίθενται και άλλες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την Τετάρτη 7 Αυγούστου στο «Arena» θα τραγουδήσει ο Γιώργος Τσαλίκης, ενώ δε λείπουν και τα πάρτυ-έκπληξη. Μάλιστα αυτή την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει πάρτυ μπύρας.

Εκτός όμως από τα πάρτυ-έκπληξη, γίνονται και daylight parties, καρπούζι πάρτυ, dance show και άλλες εκδηλώσεις, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Κάποιες ημέρες μουσικοί παίζουν για τους επισκέπτες, ενώ κάποιες άλλες τη διασκέδαση αναλαμβάνουν οι DJs.

 

Δε λείπουν, όμως, οι ελληνικές βραδιές με τον DJ Γιάννη Καδή να παίζει γνωστά και αγαπημένα σε όλους τραγούδια, ενώ για τους πιο εκλεπτυσμένους πελάτες ακούγονται, αρκετά συχνά, νότες από το πιάνο μπαρ που υπάρχει στο χώρο.

To «Αrena beach-bar» είναι ένα μαγαζί που μπορεί να επισκεφτεί κανείς από όταν θα ανατείλει ο ήλιος, να καθίσει στις άνετες ξαπλώστρες, εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα, να πιει τον καφέ του ή το χυμό του, να φάει κάποιο σνακ ή από το snack bar, ό,τι τραβά η όρεξή του με μόνο πέντε ευρώ.

Ακόμη μπορούν να κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα και να παίξουν στο θαλάσσιο πάρκο. Σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε ότι εδώ και λίγες μέρες και για όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι το «Αrena beach-bar» υποδέχεται τους μικρούς του φίλους στο ειδικά διαμορφωμένο καινούργιο θαλάσσιο πάρκο. Χαρά, γέλια, παιχνίδι μέσα στη θάλασσα και πάντα με ασφάλεια και προσοχή υπό τη συνεχή επίβλεψη του ναυαγοσώστη.

Ο μοναδικός αυτός χώρος διατίθεται και για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στο 6936-495522.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey