Για ζωοτροφές σε πολύ καλές τιμές

Μια βόλτα στου Πανσεληνά....

25/07/2013 - 14:20

Όλες τις ζωοτροφές και σε αρκετά καλές τιμές μπορείτε να βρείτε στην επιχείρηση γενικού εμπορίου του Κωνσταντίνου Πανσεληνά, στον Καρά Τεπέ.

Όλες τις ζωοτροφές και σε αρκετά καλές τιμές μπορείτε να βρείτε στην επιχείρηση γενικού εμπορίου του Κωνσταντίνου Πανσεληνά, στον Καρά Τεπέ.

Για όλους όσοι ασχολούνται με την κτηνοτροφία, αλλά και για εκείνους που έχουν κατοικίδια, μπορούν να προμηθεύονται ζωοτροφές από την επιχείρηση του κ. Πανσεληνά.

Από αυτή μπορεί κανείς να αγοράσει αραβόσιτο, πίτουρα, αλλά και άλλες τροφές για αιγοπρόβατα, αγελάδες, άλογα, γουρούνια, κότες. Γενικότερα υπάρχουν τροφές για όλα τα ζώα που μπορεί να φιλοξενήσει ένα αγρόκτημα και κάποιες από αυτές συσκευάζονται και εκεί. Ακόμη υπάρχουν τροφές και αξεσουάρ για γάτες και σκύλους.

Επιπλέον, στην επιχείρηση κάποιους μήνες του έτους γίνεται και εμπόριο πουλιών. Όσοι θέλουν να ενισχύσουν το κοτέτσι τους με παπάκια, χηνάκια, κοτοπουλάκια, μπορούν να το πετύχουν με μία βόλτα μέχρι τον Καρά Τεπέ.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Κωνσταντίνος Πανσεληνάς, μιλώντας στο «Ε» είπε ότι αναλογιζόμενος τα οικονομικά προβλήματα των περισσότερων κτηνοτρόφων, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου του νησιού, «έριξε» όσο μπορούσε τις τιμές προκειμένου αυτές να γίνουν ακόμη πιο προσιτές.

Άλλος ένας παράγοντας που συνηγόρησε, όπως τόνισε, στην κίνηση αυτή, είναι ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού του νησιού ασχολείται με τη ζωική παραγωγή και ήδη αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.

Η επιχείρηση γενικού εμπορίου είναι ανοιχτή όλες τις ημέρες της εβδομάδας εκτός Κυριακής και οι ώρες που μπορούν να την επισκέπτονται οι καταναλωτές είναι από τις 6:30 το πρωί έως τις 3:15 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 22510 25533 ή στο κινητό τηλέφωνο 6936-495533. Αλλιώς δεν έχουν παρά να επισκεφτούν την ίδια την επιχείρηση, που βρίσκεται στην περιοχή του Καρά Τεπέ, απέναντι από το πεδίο βολής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey