Για μοναδικές εκδηλώσεις

Προορισμός τα «Ροδοπέταλα»

18/07/2013 - 14:59

Σκέφτεστε πώς να κάνετε αξέχαστες για εσάς και τους γύρω σας τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας; Μια βόλτα μέχρι τα «Ροδοπέταλα» αρκεί για να μετατρέψετε το όνειρό σας σε πραγματικότητα και το γάμο, τη βάφτιση ακόμα και ένα παιδικό πάρτυ, σε κάτι μαγικό!

Σκέφτεστε πώς να κάνετε αξέχαστες για εσάς και τους γύρω σας τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας; Μια βόλτα μέχρι τα «Ροδοπέταλα» αρκεί για να μετατρέψετε το όνειρό σας σε πραγματικότητα και το γάμο, τη βάφτιση ακόμα και ένα παιδικό πάρτυ, σε κάτι μαγικό!

Μια επίσκεψη στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Ερμού 193 - 195, αρκεί για να βάλει τέλος σε κάθε σας ανησυχία. Οι προτάσεις της υπεύθυνης, Ρούλας Αριστειδοπούλου - Ψωμά, που θα βασιστούν στις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες, είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια γίνεται μία εξαιρετική δουλειά όσον αφορά στις διοργανώσεις γάμου, βάφτισης και παιδικών πάρτυ, που βασίζεται σε διαφορετική κάθε φορά θεματολογία. Στόχος είναι να νιώθει ο κάθε άνθρωπος, μέσα από τις ποιοτικές υπηρεσίες που του προσφέρονται, μοναδικός και ξεχωριστός.

Σε ένα μαγικό σκηνικό που πλαισιώνει είτε το ανδρόγυνο, είτε το παιδί που πρόκειται να βαφτιστεί ή έχει γενέθλια, σκηνοθετούνται και αποτυπώνονται οι ιδιαίτερες εκείνες στιγμές. Μάλιστα για να πετύχει αυτό το σκηνικό, διαμορφώνεται σε όλους τους χώρους όπου θα βρεθεί το ευτυχές ζεύγος ή εκείνος που έχει γενέθλια ή πρόκειται να κάνει βουτιά στην κολυμπήθρα.

Το αποτέλεσμα, αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες, θυμίζει κάτι από παραμύθι, από το δικό σας παραμύθι… Το μεράκι και η αγάπη της κ. Αριστειδοπούλου - Ψωμά είναι που κάνει τη δουλειά της να ξεχωρίζει και μαζί με εκείνη, και εσείς που θα ζητήσετε τη βοήθειά της για τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα «Ροδοπέταλα» λειτουργούν για περισσότερα από 20 χρόνια, με σκοπό να κάνουν χαρούμενους μεγάλους και μικρούς. Σε αυτό συμβάλλει καθοριστικά η εμπειρία της κ. Αριστειδοπούλου - Ψωμά, η οποία παρακολουθεί διαρκώς εκθέσεις, τις τάσεις της εποχής και ό,τι έχει σχέση με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Σημειώνεται ότι για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα στην οδό Ερμού 193 - 195, να καλέσουν στο 22510 22753, να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επισκεφτούν τη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook https://www.facebook.com/rodopetala.gr/.

Για να γίνουν λοιπόν οι στιγμές αυτές μαγικές, χρειάζεται ένα ανάλογο άγγιγμα, εκείνο που θα νιώσετε στα «Ροδοπέταλα».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey