Κοντινές αποδράσεις 5*, με gourmet απολαύσεις και lounge διάθεση

Προτείνουμε «Plaza Resort Hotel»

11/07/2013 - 15:24

Διακοπές μόλις δυο βήματα από την Αθήνα και πάνω σε μια από τις ομορφότερες ακτές τις Αττικής προτείνει το «Plaza Resort Hotel».

Διακοπές μόλις δυο βήματα από την Αθήνα και πάνω σε μια από τις ομορφότερες ακτές τις Αττικής προτείνει το «Plaza Resort Hotel».

Το υψηλής αισθητικής ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται στην Ανάβυσσο, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο που εκτείνεται σχεδόν μέχρι την ιδιωτική παραλία του συγκροτήματος, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου προσφέρουν σέρβις υψηλών απαιτήσεων, σε πολύ καλές τιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου.

Στο «Plaza Resort», το ξενοδοχείο των 5 αστέρων, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το «απέραντο γαλάζιο». Αυτό το πολυτελές και άνετο ξενοδοχείο, με τη μοναδική του θέση πάνω στην παραλία της Αναβύσσου, προσφέρει το επιτυχημένο συνδυασμό της φιλοξενίας και τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου πόλης, σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο.

Τα 135 δωμάτια του «Plaza Resort Hotel» διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενός πεντάστερου συγκροτήματος, από κλιματισμό και επώνυμα καλλυντικά έως δωρεάν χρήση Wi-Fi internet σε όλους τους χώρους, mini bar, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση, video on demand.

Το ξενοδοχείο, ακόμη, διαθέτει ιδιωτική παραλία με θαλάσσια σπορ, πισίνα, γήπεδα τέννις και mini soccer, υπηρεσίες μασάζ και αισθητικής, καθώς και baby sitting, 24ωρο room service, business center και parking.

Επιπλέον οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν gourmet πιάτα διά χειρός Μαρίας Σεργιάννη, αλλά και την ευκαιρία να τα γευθούν στο φως των κεριών, δίπλα στο κύμα, στο εστιατόριο «The Blue» µε την υπέροχη θέα και το διακριτικό σέρβις.

Στη συνέχεια θα απολαύσετε ένα καλοκαιρινό cocktail στο bar της πισίνας «Blue Reflections», που σερβίρει μέχρι αργά µε μουσική και lounge διάθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή με το Τμήμα Κρατήσεων στο 22910 75000.

Οι εξαιρετικές υπηρεσίες σε πολύ δελεαστικές τιμές αποτελούν αιτία για να αποδράσετε φέτος το καλοκαίρι σε έναν παράδεισο που δε βρίσκεται και πολύ μακριά!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey