Ιδανικός προορισμός για τον καφέ και το ποτό σας

Στο «Metropolis»... όλες τις ώρες

04/07/2013 - 15:04

Στην Ελευθερίου Βενιζέλου 31 και Καραπαναγιώτη γωνία, έχει ανοίξει εδώ και ενάμιση περίπου μήνα ένα νέο στέκι. Πρόκειται για το καφέ-μπαρ «Μetropolis», που ήδη έχει αποκτήσει φανατικούς θαμώνες χάρη στο άψογο σέρβις και τις πολύ καλές τιμές.

Στην Ελευθερίου Βενιζέλου 31 και Καραπαναγιώτη γωνία, έχει ανοίξει εδώ και ενάμιση περίπου μήνα ένα νέο στέκι. Πρόκειται για το καφέ-μπαρ «Μetropolis», που ήδη έχει αποκτήσει φανατικούς θαμώνες χάρη στο άψογο σέρβις και τις πολύ καλές τιμές.

Από τις 6:00 το πρωί, το μαγαζί είναι ανοιχτό για να υποδεχτεί τους πρωινούς πελάτες του για να πιουν τον καφέ τους λίγο πριν πάνε στη δουλειά. Το «Metropolis» παραμένει ανοιχτό σχεδόν όλο το 24ωρο, έως τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν και οι θαμώνες του θα θελήσουν να πιουν το ποτό ή το ουζάκι τους, ανάλογα με το τι τραβά η όρεξή τους...

Στο μαγαζί αυτό προσφέρονται, εκτός από καφέδες, μπύρες, ποτά, αναψυκτικά, σάντουιτς, σνακ, τοστ κλαμπ, μπαγκέτες, γλυκά, παγωτά, ποικιλίες ούζου και μπύρας, σε αρκετά οικονομικές τιμές. Σε τιμές που προσαρμόζονται στα δεδομένα των εποχών, όπως υποστηρίζουν η ιδιοκτήτρια και ο υπεύθυνος του καταστήματος, Ελένη Στεργίου και Δημήτρης Δούμος.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν ειδικές τιμές πακέτου με τις παραλαβές που γίνονται από το κατάστημα. Ειδικότερα, φραπές και ένα μπουκαλάκι νερό κοστίζουν μόλις 1,20 ευρώ, ενώ φρέντο εσπρέσσο και ένα μπουκαλάκι νερό 1,50 ευρώ.

Γεγονός είναι ότι οι φανατικοί του ποδοσφαίρου, αλλά και των υπόλοιπων αθλημάτων θα λατρέψουν το χώρο αυτό, μια και στο «Μetropolis» υπάρχουν γιγαντοοθόνες σε κάθε γωνία, προκειμένου να παρακολουθούν οι θαμώνες τους αγώνες. Μάλιστα, εκείνοι που τους αρέσουν τα παιχνίδια τού ΟΠΑΠ, όπως για παράδειγμα το «Πάμε Στοίχημα», έχουν τη δυνατότητα να πληροφορούνται από την ειδική οθόνη που υπάρχει στην είσοδο του καταστήματος, τα αποτελέσματα. Όσον για τους... φανατικούς του διαδικτύου, θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε ότι μπορούν να σερφάρουν δωρεάν στο ίντερνετ, από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, χάρη στο δωρεάν Wi-Fi.

Το «Metropolis» αποτελεί ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον, που θα κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, και σε αυτό σίγουρα συντελεί και το άψογο σέρβις.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 22510 34550 και 6975-945060, ή μάλλον προτιμότερο θα ήταν να πάτε στην Ελ. Βενιζέλου 31 και Καραπαναγιώτη γωνία!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey