Νόστιμα πιάτα για κάθε γούστο, σε φιλικές τιμές

«Καλαμιές», σταθερή αξία στο χρόνο

04/07/2013 - 14:58

Το εστιατόριο «Καλαμιές», σημείο αναφοράς για τους καλοφαγάδες, ρίχνει πιο χαμηλά τις τιμές, προσαρμόζοντάς τες στα δεδομένα των εποχών ούτως ώστε οι πελάτες του να εξακολουθούν και στην κρίση να απολαμβάνουν τα γνωστά, λαχταριστά πιάτα που σερβίρονται.

Το εστιατόριο «Καλαμιές», σημείο αναφοράς για τους καλοφαγάδες, ρίχνει πιο χαμηλά τις τιμές, προσαρμόζοντάς τες στα δεδομένα των εποχών ούτως ώστε οι πελάτες του να εξακολουθούν και στην κρίση να απολαμβάνουν τα γνωστά, λαχταριστά πιάτα που σερβίρονται.

Βασικές αρχές του καταστήματος αποτελούν το άψογο σέρβις και η ποιότητα των υλικών, αξίες που συνετέλεσαν στο γεγονός αυτή η οικογενειακή επιχείρηση να μετρά 26 χρόνια ζωής. Στις ίδιες αξίες αποδίδεται και η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τις «Καλαμιές» πελάτες απ’ όλη τη χώρα και τον κόσμο, που ανελλιπώς τις επισκέπτονται μόλις έρθουν στο νησί.

Φυσικά οι πιο τακτικοί πελάτες του καταστήματος είναι οι Μυτιληνιοί, που επιλέγουν τις «Καλαμιές» για να γευτούν ένα ξεχωριστό και ποιοτικό μενού, σε ένα όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον.

Τόσο οι λάτρεις των θαλασσινών, όσο κι εκείνοι των κρεατικών, θα μείνουν ευχαριστημένοι, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μαγειρευτά φαγητά και τοπικούς καλομαγειρεμένους μεζέδες.

Τα περισσότερα πιάτα βασίζονται σε προϊόντα ντόπιας παραγωγής, όπως το λάδι, το κρέας, τα ψαρικά, αφού η επιχείρηση επιδιώκει να υποστηρίζει τους τοπικούς παραγωγούς.

Η πλούσια γεύση των πιάτων σε συνδυασμό με τις φιλικές τιμές έχει μετατρέψει τις «Καλαμιές» σε έναν αγαπημένο προορισμό, για καθημερινές και Κυριακές, αφού οι τιμές είναι προσιτές και στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων των καταναλωτών.

Σε ένα χώρο φτιαγμένο με πολλή αγάπη και με θέα τη θάλασσα, ζευγάρια και παρέες θα εξυπηρετηθούν άψογα, με καλό φαγητό κι ό,τι ποτό προτιμούν, περνώντας ευχάριστα την ώρα τους σε ένα εγγυημένο για την ποιότητά του κατάστημα.

Το άμεσο σέρβις και το φιλικό προσωπικό θα φροντίσουν να μη σας λείψει τίποτα, ώστε να νιώσετε άνετα, σα στο σπίτι σας.

Οι «Καλαμιές» βρίσκονται στο γνώριμο χώρο κοντά στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης», κι είναι ανοιχτά όλες τις μέρες της εβδομάδας, μετά τις 12:00 το μεσημέρι. Μάλιστα, κάθε Σάββατο βράδυ μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό της αρεσκείας σας υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο χώρος διατίθεται και για συνεστιάσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμους και βαφτίσια. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά άνετο χώρο, καθώς στο εσωτερικό του μπορούν να φιλοξενηθούν έως 150 άτομα, ενώ στην αυλή του έως 300.

Για κρατήσεις, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 22510 61457 και 6942-414093 και οι «Καλαμιές» σάς περιμένουν για να... κατακτήσουν την καρδιά και όλες τις αισθήσεις σας!!!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey