Χαμηλότερες χρεώσεις, καλύτερη εξυπηρέτηση

Μετακινηθείτε με την Taxiplon

27/06/2013 - 15:37

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των αυτοκινήτων τής Taxiplon στη Μυτιλήνη, μιας υπηρεσίας που έχει σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές μια νέα διάσταση στις υπηρεσίες ταξί, με μειωμένο κόστος μεταφοράς.

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των αυτοκινήτων τής Taxiplon στη Μυτιλήνη, μιας υπηρεσίας που έχει σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές μια νέα διάσταση στις υπηρεσίες ταξί, με μειωμένο κόστος μεταφοράς.

Οι μετακινήσεις με Taxiplon γίνονται με άνεση, ασφάλεια, συνέπεια, υπευθυνότητα. Το κυριότερο είναι ότι συμφέρουν οικονομικά και αυτό οφείλεται στο ότι ο πελάτης δε θα πληρώσει στην τιμή της διαδρομής τα δύο ευρώ που αντιστοιχούν στο κόστος κλήσης, όπως συμβαίνει με τα ραδιοταξί.

Μάλιστα, χάρη σε ένα καλά συντονισμένο δίκτυο ταξί, φτάνει στον πελάτη ο οδηγός που βρίσκεται στο πλησιέστερο σημείο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αφενός την άμεση εξυπηρέτηση, αφετέρου την ισότιμη μεταχείριση μεταξύ των οδηγών.

Κάνοντας χρήση της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, η Taxiplon κάνει την κλήση ταξί... παιχνιδάκι! Με δωρεάν εφαρμογή Taxiplon, καλείτε ταξί από το κινητό σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Με το εξελιγμένο web book βρίσκετε ταξί πατώντας ένα πλήκτρο στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας ή χρησιμοποιώντας το tablet σας.

Φυσικά για τους πιο παραδοσιακούς, υπάρχει ο πενταψήφιος αριθμός 18222. Οι χρήστες τού What’s Up μπορούν να καλούν χωρίς χρέωση στο 6981-218222, της Wind στο 6932-218222 και της Vodafone στο 6943-218222.

Η ομάδα τού Taxiplon αποτελείται από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, πρόθυμο να εξυπηρετήσει τους καταναλωτές και να βρει λύση στις ανάγκες μετακίνησης.

Η επικοινωνία με την Taxiplon είναι απλή και εύκολη. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επικοινωνίας που σας ταιριάζει: τηλεφωνικά, μέσω smartphone, application ή on-line. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Taxiplon είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας και στις υπηρεσίες αποστολής ασυνόδευτων. Με την Taxiplon έχετε τη σιγουριά ότι οι αποστολές γίνονται με συνέπεια, ασφάλεια και υπευθυνότητα, εκτελούνται με ταχύτητα και συμφέρουν οικονομικά.

Ακόμη, η καταγραφή των δρομολογίων που γίνεται, παρέχει στον πελάτη την ασφάλεια αν για παράδειγμα ξεχάσει κάτι στο όχημα όπου είχε επιβιβαστεί, να ξέρει ότι δε θα είναι δύσκολο να το βρει.

Αν λοιπόν βιάζεστε και δε θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, μη χάνετε χρόνο, καλέστε την Taxiplon και το ταξί δε θα αργήσει να είναι στην πόρτα σας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey