Ειδικές τιμές και δώρα-έκπληξη στα πακέτα γάμου

Τα πάντα για το σπίτι στο «Casa Collection»

20/06/2013 - 17:21

Επαναλειτουργεί υπό νέα διεύθυνση από τις αρχές Μαΐου το «Casa Collection», απ’ όπου μπορεί να προμηθευτεί κανείς είδη δώρων, υαλικά, μικροέπιπλα και ό,τι χρειάζεται ένα σπίτι.

Επαναλειτουργεί υπό νέα διεύθυνση από τις αρχές Μαΐου το «Casa Collection», απ’ όπου μπορεί να προμηθευτεί κανείς είδη δώρων, υαλικά, μικροέπιπλα και ό,τι χρειάζεται ένα σπίτι.

Στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 10, υπάρχουν τα πάντα από είδη οικιακής χρήσης. Κατσαρόλες όπου θα φτιάχνετε τα φαγητά σας, σερβίτσια για τα καθημερινά αλλά και για τα πιο επίσημα γεύματα. Ακόμη θα βρει κανείς μαχαιροπίρουνα, πίνακες για να στολίσει τους τοίχους του σπιτιού, όπως και ρολόγια αλλά και καθρέφτες τοίχου. Μπορεί να αγοράσει στεφανοθήκες στις οποίες ένα μελλοντικό ζευγάρι θα τοποθετήσει τα στέφανα για να θυμάται μία από τις πιο ιερές στιγμές της ζωής τους. Επιπλέον υπάρχουν βάζα, τα πάντα από υαλικά, μέχρι και μικροέπιπλα, αλλά και οτιδήποτε κρίνεται απαραίτητο για ένα νέο σπίτι.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι γίνονται προσφορές σε επιλεγμένα είδη, στα οποία η έκπτωση αγγίζει και το 50%.

Και οι μελλόνυμφοι πρέπει να επισκεφτούν το συγκεκριμένο μαγαζί, καθώς μπορούν να ανοίξουν σε αυτό λίστα γάμου και να επιλέξουν ό,τι εκείνοι θέλουν για το νέο τους σπιτικό.

Να σημειωθεί ότι η ιδιοκτήτρια, Άννα Χαρίκα, φροντίζει να ανταποδώσει την προτίμηση εκείνη των ζευγαριών, κάνοντάς τους δώρα-έκπληξη την πιο ωραία ημέρα της ζωής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να τηλεφωνήσουν 22511 02488 ή να πάνε οι ίδιοι στο κατάστημα.

Αν λοιπόν πιστεύετε ότι κάτι λείπει από το σπιτικό σας, αν θέλετε να το ανανεώσετε, να αγοράσετε ένα δώρο για ένα φίλο ή μία φίλη, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το «Casa Collection», αφού εκεί είναι σίγουρο ότι θα βρείτε ό,τι ψάχνετε σε πολύ καλή ποιότητα και συμφέρουσες τιμές.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey