Προορισμός καλοκαιρινής απόδρασης μέσα στην πόλη

Αυτό το καλοκαίρι όλα οδηγούν στην «Πλαζ»

13/06/2013 - 16:05

Προορισμό απόδρασης δίπλα στην πόλη κι αυτό το καλοκαίρι αποτελεί το σνακ-μπαρ «Πλαζ», που άνοιξε τις πύλες του.

Προορισμό απόδρασης δίπλα στην πόλη κι αυτό το καλοκαίρι αποτελεί το σνακ-μπαρ «Πλαζ», που άνοιξε τις πύλες του.

Στην ακτή «Τσαμάκια», σε έναν άνετο κι ανανεωμένο χώρο, ο επισκέπτης μπορεί να βρεθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για να απολαύσει από τον πρωινό καφέ, μέχρι ένα δροσερό καλοκαιρινό κοκτέιλ.

Ανοιχτό από τις 10 το πρωί, ώστε οι υπεύθυνοι της «Πλαζ» να φροντίζουν τον κάθε επισκέπτη. Σε ένα περιβάλλον όπου τα χρώματα δένουν απόλυτα με την ομορφιά του τοπίου, εκείνα της θάλασσας και της άμμου, ο καθένας μπορεί να περάσει λίγες ώρες χαλάρωσης και δροσιάς που όλοι χρειάζονται το καλοκαίρι, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθούν από την πόλη.

Εκτός από τους καφέδες, τα αναψυκτικά, τις μπύρες, το κοκτέιλ κι όλων των ειδών τα ροφήματα και τα ποτά, εδώ μπορεί κανείς ό,τι τραβά η όρεξή του, από πιάτα γκουρμέ όπως «κοτόπουλο μαχητό», έως και τα πλέον παραδοσιακά, όπως είναι τα χειροποίητα μακαρόνια με μούστο Λήμνου και τυρί μελίχλωρο.

Οι τιμές του καταλόγου είναι αρκετά οικονομικές, αφού στόχος είναι να επισκέπτονται την «Πλαζ» όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.

Η «Πλαζ» λειτουργεί έως αργά το βράδυ κι είναι ένας χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει, ανάλογα με την ώρα, ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Οι lounge και funky ήχοι θα σας ταξιδέψουν, ειδικά το βράδυ όταν το σεληνόφως θα αφήνει τα χρώματα μέσα στη θάλασσα.

Στην «Πλαζ» αναμένεται να γίνουν, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, διάφορες εκδηλώσεις, για να γίνουν οι νύχτες του καλοκαιριού ακόμα πιο όμορφες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο χώρος διατίθεται και για εκδηλώσεις είτε αυτές έχουν να κάνουν με παιδικά πάρτυ, είτε με γάμους ή βαφτίσια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944-452501.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey