Ανοίγει μία τράπεζα πληροφοριών για τους τουρίστες

«Discover Travel Agency» στη Μυτιλήνη

23/05/2013 - 16:46

Εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες του το ταξιδιωτικό γραφείο «Discover Travel Agency» του Γιώργου Σιταρά, με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους τουρίστες που έρχονται, κυρίως εκείνους από τη γειτονική Τουρκία.

Εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες του το ταξιδιωτικό γραφείο «Discover Travel Agency» του Γιώργου Σιταρά, με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους τουρίστες που έρχονται, κυρίως εκείνους από τη γειτονική Τουρκία. Στο νέο χώρο που διαμορφώνεται απέναντι από το Τελωνείο και που θα αρχίσει να λειτουργεί τον Ιούνιο, θα συστεγάζονται η επιχείρηση του κ. Σιταρά, αλλά και το κεντρικό γραφείο τής Jale Lines, ενώ θα παρέχονται όλες οι πληροφορίες που είναι απαραίτητες σε έναν Τούρκο επισκέπτη.

Τρεις μεγάλες οθόνες που θα τοποθετηθούν στο γραφείο, αλλά και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης, θα κάνουν τη ζωή πιο εύκολη σε κάποιον που δε θα έρχεται με γκρουπ. Με τις οθόνες αφής, ο επισκέπτης θα αντλεί κάθε είδους πληροφορία που χρειάζεται, είτε αυτή έχει να κάνει με μουσεία που λειτουργούν το διάστημα που θα μένει στο νησί, είτε με εκδηλώσεις που θα λαμβάνουν χώρα, είτε με τα ξενοδοχεία που υπάρχουν κ.ά.. Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες θα δίνονται σε τρεις γλώσσες, αγγλικά, τουρκικά και ελληνικά.

Ο κ. Σιταράς τόνισε ότι έκανε την επένδυση αυτή δεδομένων των στοιχείων που υπάρχουν για τους Τούρκους που πρόκειται να επισκεφτούν το νησί μας φέτος το καλοκαίρι και οι οποίοι θα φτάσουν τις 50.000. Εξήγησε ότι σε περίπτωση που η εξυπηρέτηση είναι άμεση, θα λειτουργήσει ως επένδυση για τα επόμενα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι αν οι φιλοξενούμενοι φύγουν με τις καλύτερες των εντυπώσεων, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πάλι του χρόνου ή και να δημιουργήσουν ένα νέο κύμα τουριστών μέσω της καλής διαφήμισης που θα κάνουν.



Τι μπορεί…
Στο γραφείο που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Τελωνείο, ο επισκέπτης μπορεί να ρωτάει τους πράκτορες για τα ξενοδοχεία που μπορούν να τον φιλοξενήσουν βάσει του προϋπολογισμού του. «Δε θέλουμε ο τουρίστας να γυρνά σα χαμένος μέσα στην πόλη με τη βαλίτσα στο χέρι. Θέλουμε να εξυπηρετείται άμεσα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σιταράς.

Σημειώνεται ότι στο ταξιδιωτικό γραφείο υπάρχουν χάρτες, τηλέφωνα και φυλλάδια από τα περισσότερα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια του νησιού. Μάλιστα οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται, μπορούν να προσκομίζουν στους υπευθύνους διαφημιστικό υλικό.

 

Αλλά και…

Εκτός από αυτό το ταξιδιωτικό γραφείο «Discover Travel Agency», ο Γιώργος Σιταράς και ο συνεργάτης του Τάκης Παντελόπουλος έχουν ακόμη ένα γραφείο, στην οδό Τζέημς Αριστάρχου 1, στο οποίο παρέχονται όλων των ειδών οι υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την πρακτόρευση.

Στο επόμενο διάστημα οργανώνονται εκδρομές με προορισμό την Τουρκία και συγκεκριμένα σε μέρη που δεν έχουν γίνει και τόσο πολλές εκδρομές. Στόχος είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον των ντόπιων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι προορισμοί αυτοί θα προσελκύουν διάφορες κατηγορίες ηλικιών, τόσο τους νέους που θα θέλουν να πάνε ακόμα και για σαφάρι (!), όσο και τους μεγαλύτερους που ενδιαφέρονται για κάθε λογής πρόγραμμα θρησκευτικού τουρισμού.

Το ταξίδι, λοιπόν, μόλις ξεκίνησε!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey