Το χρώμα στο ίντερνετ… έχει όνομα «Μανιατέλλης»

16/05/2013 - 15:36

Με στόχο την ευκολότερη εξυπηρέτηση του πελάτη και την ενημέρωση για την ποικιλία χρωμάτων, για σύγχρονες ταπετσαρίες, καθώς επίσης και συστήματα ανελκυστήρων, για την εταιρεία «Μανιατέλλης Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε.» η Sardine Digital Media δημιούργησε τη νέα ιστοσελίδα www.maniatellis.gr/.

Το χρώμα του σπιτιού μας ή του επαγγελματικού μας χώρου είναι πολύ βασικό κομμάτι και σίγουρα δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να αφεθεί στην τύχη. Με στόχο την ευκολότερη εξυπηρέτηση του πελάτη και την ενημέρωση για την ποικιλία χρωμάτων, για σύγχρονες ταπετσαρίες, καθώς επίσης και συστήματα ανελκυστήρων, για την εταιρεία «Μανιατέλλης Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε.» η Sardine Digital Media δημιούργησε τη νέα ιστοσελίδα www.maniatellis.gr/.

Ξεκινώντας την περιήγησή σας, θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για προϊόντα χρωματοπωλείου και μονωτικά υλικά.

Η εταιρεία «Μανιατέλλης Ε. & Σία Ο.Ε.», σε συνεργασία με την πολυεθνική εταιρεία Kleemann, δραστηριοποιείται επίσης εδώ και 30χρόνια στη μελέτη, την εγκατάσταση και τη συντήρηση ανελκυστήρων και μπορεί να σας εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η ιστοσελίδα προσφέρει επιπλέον τη δυνατότητα της εγγραφής στο Newsletter. Κάθε χρήστης μπορεί να πληκτρολογήσει το e-mail του και να ενημερώνεται για νέες προσφορές και διάφορα tips, χωρίς καμμία επιβάρυνση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, απορία ή συμβουλή, συμπληρώνοντας το όνομα, το e-mail και το μήνυμά σας μπορείτε άμεσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey