Κάντε ένα διάλειμμα για καφέ και όχι μόνο!

«Break» στην Πέτρα

09/05/2013 - 15:38

Λειτουργεί από τη Δευτέρα 6 Μαΐου το εστιατόριο - σνακ μπαρ «Break» στην Πέτρα, ενώ η ημερομηνία των εγκαινίων αναμένεται να προσδιοριστεί το προσεχές διάστημα.

Λειτουργεί από τη Δευτέρα 6 Μαΐου το εστιατόριο - σνακ μπαρ «Break» στην Πέτρα, ενώ η ημερομηνία των εγκαινίων αναμένεται να προσδιοριστεί το προσεχές διάστημα.

Στο μαγαζί αυτό μπορεί κανείς να βρει καφέδες, τυρόπιτες, σάντουιτς, σουβλάκια, παγωτά, γρανίτες, χυμούς, ενώ δεν λείπουν τα σπιτικά παραδοσιακά γλυκά, όπως το ρυζόγαλο.

Για τους μερακλήδες που θα θελήσουν να πιουν τη μπύρα τους ή το ουζάκι τους, οι ιδιοκτήτες σερβίρουν δώρο την ποικιλία, απλά και μόνο για να απογειώσουν τις λίγες στιγμές ξεκούρασης και απόλαυσης.

Προσφορές!
Μάλιστα δεν λείπουν ούτε οι προσφορές, αφού από τις 7 έως τις 10 το πρωί μαζί με το φραπέ ή το φρέντο προσφέρεται τυρόπιτα για να ξεκινήσει η μέρα δυναμικά.

Το «Break» είναι ανοιχτό όλη την εβδομάδα από τις 7 το πρωί μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Σε ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον δίπλα ακριβώς στην παιδική χαρά της Πέτρας, μπορείτε να καθίσετε στον εξωτερικό χώρο πίνοντας το χυμό ή οτιδήποτε άλλο της επιλογής σας, βλέποντας τον κόσμο να πηγαινοέρχεται. Στο «Break» θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε είτε τη θέα της παραλίας που βρίσκεται εκεί κοντά, είτε να καθίσετε κάτω από τα τεράστια δέντρα που θα γίνουν το καταφύγιό σας τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Μάλιστα για όλους εσάς που έχετε παιδιά, μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας πιο ήσυχα καθώς εκείνα θα είναι απασχολημένα  στις κούνιες και στις τραμπάλες και στα άλλα παιχνίδια που είναι στην παιδική χαρά. Παράλληλα, όμως, θα τα έχετε και εντός της οπτικής σας εμβέλειας χωρίς να ανησυχείτε.

Το εσωτερικό του μαγαζιού έχει διακοσμηθεί από τα χεράκια των ιδιοκτητών του. Κόκκινα τραπεζάκια με ασπρόμαυρους καναπέδες που αποτυπώνονται επάνω πρόσωπα και σκηνές σε συνδυασμό με τα σκαμπό, που έχουν μία νότα ρετρό, δίνουν μία άλλη αίσθηση στον πελάτη.

Η ιδέα..
«Για να φτιαχτεί το μαγαζί βοήθησε όλη η οικογένεια» είπε η ιδιοκτήτρια Ελευθερία Μπουδούτση. Η ιδέα για το άνοιγμα της επιχείρησης ήρθε εντελώς ξαφνικά, ενώ η κ. Μπουδούτση προσπαθούσε να βρει δουλειά. Η πρώτη σκέψη ήταν να λειτουργήσει μία καντίνα στην περιοχή και ξεκίνησε να καταθέτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Λίγες μέρες αργότερα και ενώ περνούσε με συγγενείς της έξω από το γωνιακό χώρο που νοικιαζόταν, αποφάσισε να ανοίξει εκεί εστιατόριο σνακ - μπαρ. Έτσι κι έγινε! Έπεσε όλη η οικογένεια με τα μούτρα στη δουλειά και μέσα σε λίγο καιρό το μαγαζί ήταν έτοιμο και λειτουργούσε!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey