Φρέσκο «παγωτό γιαούρτι» από το «Enjoy»

Σκέτη απόλαυση!

02/05/2013 - 16:18

Νέες γεύσεις παγωτού από γνήσιο γιαούρτι πρόκειται να προστεθούν, στις 25 Μαΐου, στη λίστα εκείνων που μπορεί κάποιος να επιλέξει να δοκιμάσει από το αναψυκτήριο «Εnjoy».

Νέες γεύσεις παγωτού από γνήσιο γιαούρτι πρόκειται να προστεθούν, στις 25 Μαΐου, στη λίστα εκείνων που μπορεί κάποιος να επιλέξει να δοκιμάσει από το αναψυκτήριο «Εnjoy».

Το μαγαζί βρίσκεται στο 63 της οδού Κουντουριώτη στην προκυμαία και κλείνει στα τέλη αυτού του μήνα ένα χρόνο λειτουργίας. Ήδη έχει κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, που το επισκέπτονται τακτικά για να απολαύσουν ό,τι νέο γλυκό έρχεται για να γίνει καθημερινή συνήθεια.

Το παγωτό γιαούρτι είναι φρέσκο παγωτό φτιαγμένο στο εργαστήρι του καταστήματος που φιλοξενείται στο ίδιο κτήριο. Το ελαφρύ και διαιτητικό παγωτό γιαούρτι δεν υστερεί σε κανένα από τα συστατικά που προσφέρει στον οργανισμό το φρέσκο γιαούρτι. Η ανάλαφρη και ζωντανή γεύση του σε συνδυασμό με τα συνοδευτικά που μπορούν να μπουν στην κορυφή του ως γαρνιτούρα, όπως σοκολάτα, φρούτα, μπισκότο, απογειώνουν κάθε ουρανίσκο.

Το παγωτό γιαούρτι αγαπήθηκε και αυτό αποδεικνύεται γιατί δεν προτιμήθηκε μόνο το καλοκαίρι, όταν ο οργανισμός μας αναζητά οτιδήποτε δροσερό για να νιώσει ανακούφιση από τη ζέστη. Η κατανάλωση ήταν αρκετά ικανοποιητική και το χειμώνα, όπως λέει η μία εκ των ιδιοκτητριών, Βούλα Πασχαλίδου, που είχε την έμπνευση για τη δημιουργία του καταστήματος. «Η επιχείρησή μας δεν είναι franchise, αλλά ανεξάρτητη και τα πάντα φτιάχνονται πίσω στο εργαστήριό μας», λέει.

Αλλά και...

Εκτός βέβαια από το παγωτό γιαούρτι που δε θα το βρει κάποιος οπουδήποτε αλλού στην πόλη, στο «Enjoy» μπορεί κανείς να δοκιμάσει πάστες, προφιτερόλ, βάφλες, κρέπες κ.ά.. Το παγωτό γιαούρτι soft μπορείτε να το βρείτε και στην ιδιαίτερη γεύση της μαστίχας και να το συνδυάσετε με φρεσκοψημένη βάφλα...

Το μικρό εκείνο μαγαζί που είναι ντυμένο στα ροζ, αφήνει τον κάθε επισκέπτη του να γυρνάει πίσω στα παιδικά του χρόνια και να θυμάται τα παιδικά παραμύθια. Ίσως σε αυτό να φταίει ότι όταν πάρει το γλυκό του και καθίσει έξω σε ένα από τα τραπεζάκια, ξάφνου η βοή του δρόμου σταματάει.

Γλάστρες με λουλούδια που βρίσκονται τριγύρω, έρχονται να ομορφύνουν την πόλη αλλά και τις εικόνες της. Το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τον Άγιο Θεράποντα να δεσπόζει ακριβώς απέναντι δυνατός και επιβλητικός.

Η απόφαση...

Η κ. Πασχαλίδου δεν κατάγεται από το νησί, το λάτρεψε όμως από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε σε αυτό για διακοπές και στη συνέχεια ερχόταν αρκετά συχνά για να βλέπει και τους φίλους της. Η ίδια έμενε στην Αθήνα όπου διατηρούσε ζαχαροπλαστείο, οικογενειακή επιχείρηση που κληρονόμησε από τους γονείς της. Παρά τη «στρωμένη» δουλειά της, όμως, αποφάσισε να αφήσει πίσω το θόρυβο της πόλης και τους γρήγορους ρυθμούς της και ήρθε στο νησί, ανοίγοντας το μαγαζί μαζί με τη φίλη της Σωτηρία Τσαγκαρέλλη. Όπως εξηγεί, όμως, τίποτα δε θα μπορούσε να καταφέρει αν ο κόσμος δεν την αγκάλιαζε και δεν τη στήριζε, γι’ αυτό και τον ευχαριστεί.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey