Χρώμα από τον τόπο μας

Ποιοτικό και οικονομικό ΤiTANiUM

18/04/2013 - 15:25

Φτηνότερα κατά 40% σε σχέση με τα υπόλοιπα χρώματα και μονωτικά υλικά που εισάγονται στο νησί, είναι εκείνα που παράγονται στη «Βιοτεχνία Χρωμάτων Καρίπη», για την προώθηση των οποίων στήνεται δίκτυο πωλήσεων χονδρικής σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα δημιουργείται διεθνές μέσω εξαγωγών.

Φτηνότερα κατά 40% σε σχέση με τα υπόλοιπα χρώματα και μονωτικά υλικά που εισάγονται στο νησί, είναι εκείνα που παράγονται στη «Βιοτεχνία Χρωμάτων Καρίπη», για την προώθηση των οποίων στήνεται δίκτυο πωλήσεων χονδρικής σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα δημιουργείται διεθνές μέσω εξαγωγών.

Τα χρώματα και τα μονωτικά υλικά της σειράς TiTANiUM δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα γνωστά επώνυμα προϊόντα όσον αφορά στην ποιότητα, καθώς υποβάλλονται σε χημικούς ελέγχους προτού κυκλοφορήσουν στην αγορά και πληρούν όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Για εκείνους που έχουν τις αμφιβολίες τους επειδή οι τιμές είναι σχεδόν οι μισές, πρέπει να πούμε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι καταναλωτές προμηθεύονται τα προϊόντα κατ’ ευθείαν από την παραγωγή.

Η βιοτεχνία διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, έχοντας δυνατότητα παραγωγής πάνω από 10 εκατ. λίτρων ετησίως. Η ποικιλία των προϊόντων καλύπτει όλο το φάσμα της οικοδομής, ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Μάλιστα υπάρχει και χημείο, που αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, τόσο για νέα προϊόντα, όσο και για την ποιοτική βελτίωση των ήδη υπαρχόντων. Ο κ. Παναγιώτης και ο αδελφός του, Χρήστος Καρίπης, τόνισαν στο «Ε» ότι τα χρώματά τους παράγονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και ελέγχονται σε όλα τα στάδια παραγωγής, από τις πρώτες ύλες μέχρι τα τελικά προϊόντα, που είναι πιστοποιημένα με ISO9001και ΕΛΟΤ.

Υποστήριξαν ακόμη ότι συντονίζουν όλες τις δραστηριότητές τους με γνώμονα τη φροντίδα για τον άνθρωπο και την προστασία του περιβάλλοντος, αφού τα προϊόντα τους πληρούν τις προδιαγραφές LOW VOC (προστασία περιβάλλοντος). Η γκάμα των προϊόντων καλύπτει τις ανάγκες του επαγγελματία όσο και του ερασιτέχνη, με συνδυασμό προσιτής τιμής και ποιότητας.

Η ξενομανία είναι ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας της προώθησης των προϊόντων τους, στα οποία ωστόσο όσοι τα προτίμησαν, μένουν πιστοί.

Η ιστορία…
Η εταιρεία δημιουργήθηκε στις αρχές τις δεκαετίας τού ‘80. Ο στόχος και το όραμα ήταν και παραμένει η ανάπτυξη της εταιρείας με σεβασμό στον καταναλωτή, δίνοντας αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις. Ήταν η πρώτη εταιρεία πανελλαδικώς που συσκεύασε χρώμα σε πλαστικό δοχείο και η δεύτερη που πριν από 15 περίπου χρόνια έφτιαξε ακρυλικό και μονωτικό χρώμα μαζί.

Ο Χρήστος Καρίπης εξηγεί ότι η «Βιοτεχνία Χρωμάτων Καρίπη» θέτει καινούργια μέτρα και σταθμά, εισάγοντας μια άλλη εποχή στο χρώμα με τη νέα σειρά χρωμάτων και μονωτικών, που είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας και πειραμάτων σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες, καθώς και σε ακραίες περιπτώσεις χρήσης των προϊόντων .

«Μεγάλη σημασία πλέον δίνουμε στην οργανωμένη πώληση και διανομή των προϊόντων μας επώνυμα. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται για το κατάστημα η σωστή παρουσίαση των προϊόντων και η αύξηση των πωλήσεων, ενώ για τον καταναλωτή, η εγγύηση της σταθερά υψηλής ποιότητας που έχουν τα προϊόντα μας», κατέληξε ο κ. Καρίπης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey