Φτιάξτε τη δική σας λαμπάδα και όχι μόνο, στο… «LesvosBags»

Δε θέλει χρήμα, θέλει φαντασία

04/04/2013 - 15:33

Τη δυνατότητα να φτιάξετε τη δική σας λαμπάδα χρησιμοποιώντας τα χρώματα και σχέδια του γούστου σας, σας δίνει το κατάστημα του Κώστα Αθηνιώτη και του Νίκου Τσομπανέλλη.

Τη δυνατότητα να φτιάξετε τη δική σας λαμπάδα χρησιμοποιώντας τα χρώματα και σχέδια του γούστου σας, σας δίνει το κατάστημα του Κώστα Αθηνιώτη και του Νίκου Τσομπανέλλη.

Με τιμές πολύ χαμηλές, ξεκινώντας από 1,50 ευρώ, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λαμπάδα ή εκείνη που θα χαρίσετε στο βαφτιστήρι σας και σε άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ροζ και γαλάζιο για τα κοριτσάκια κι αγοράκια αντίστοιχα, αλλά και άλλα χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία, φέρουν τα πασχαλινά κεράκια, ενώ στολίδια και κορδέλες λογής - λογής έρχονται να κάνουν μοναδικό το κερί πάνω στο οποίο θα μεταδοθεί το αναστάσιμο φως.

Ο Μικρός Πρίγκιπας, η Στρουμφίτα, πασχαλίτσες, κουνελάκια θα δώσουν μια άλλη όψη στη δική σας κατασκευή, που μεταξύ άλλων σάς δίνει μία αίσθηση χαράς και ικανοποίησης για το δημιούργημά σας.

Στο κατάστημα της οδού Πιττακού, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν και τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια του γάμου και της βάφτισης, σε τιμές πολύ ανταγωνιστικές.

«Έχουμε τα πάντα εκτός από το νυφικό και του κοστούμι», είπαν με μια φωνή οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, αποτυπώνοντας με αυτό τον τρόπο την πληθώρα των υλικών που διατίθενται σε αυτό. Από κορδέλες και τούλια μέχρι κουφέτα και στέφανα, ό,τι μπορεί να φανταστεί ένα ζευγάρι που θα θελήσει να ζήσει τις στιγμές που θα προηγηθούν του μυστηρίου βάζοντας τη δική του πινελιά σε κάθε στοιχείο που έχει σχέση με το γάμο τους.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με όσους έχουν να βαφτίσουν παιδί. Είτε πρόκειται για αγοράκι είτε για κοριτσάκι, διαλέξτε χρώματα και σχέδια και φτιάξτε μόνοι σας μπομπονιέρες και προσκλητήρια που θα μείνουν σε όλους αξέχαστα, ενώ ταυτόχρονα θα είναι μοναδικά γιατί δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα ούτε την ίδια φαντασία.

Προσφορές και ειδικές τιμές συνεχίζουν να γίνονται σε όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ στο πλαίσιο προσαρμογής με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής, δε γίνεται καμμία αύξηση τιμών.

Τον Αύγουστο η επιχείρηση πρόκειται να κλείσει 13 χρόνια λειτουργίας. Οι κ.κ. Αθηνιώτης και Τσομπανέλλης, μιλώντας στο «Ε» δήλωσαν ευχαριστημένοι για την κίνηση που σημειώνει το κατάστημά τους, βάσει των δεδομένων, ενώ επεσήμαναν ότι παρά την κρίση έχουν διατηρήσει σταθερή πελατεία, αν και δεν είναι λίγοι και οι νέοι τους πελάτες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey