Πέφτουν οι τιμές σε όλα τα μαγειρευτά και τις πίτσες

«Martano», σταθερή γαστρονομική αξία

07/03/2013 - 15:17

Μείωση τιμών σε ποσοστό περίπου 10% σε όλα της τα πιάτα, τις πίτσες και τα ζυμαρικά, έχει προχωρήσει η επιχείρηση «Martano». Στόχος, να συνεχίσουν να απολαμβάνουν οι πελάτες της τις γεύσεις που αγάπησαν, σε χαμηλότερες τιμές, προσαρμοσμένες στα οικονομικά δεδομένα της εποχής.

Μείωση τιμών σε ποσοστό περίπου 10% σε όλα της τα πιάτα, τις πίτσες και τα ζυμαρικά, έχει προχωρήσει η επιχείρηση «Martano». Στόχος, να συνεχίσουν να απολαμβάνουν οι πελάτες της τις γεύσεις που αγάπησαν, σε χαμηλότερες τιμές, προσαρμοσμένες στα οικονομικά δεδομένα της εποχής.

Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε ευκολότερα μετά τη μεταφορά της πιτσαρίας, που βρισκόταν στην Π. Βοστάνη 14, λίγα μέτρα πιο κάτω, στο νούμερο 20, εκεί όπου βρίσκεται και το εστιατόριο. Έτσι τώρα οι πελάτες μπορούν να επισκέπτονται το νέο ανανεωμένο χώρο.

Η πείρα
Μπαίνοντας στο χώρο της εστίασης το 1995, η οικογένεια Πλούκου κατάφερε να σταθεροποιηθεί και να επεκταθεί από την πίτσα και τα ζυμαρικά, στα μαγειρευτά φαγητά.

Οι χώροι όπου φιλοξενούσαν τις επιχειρήσεις τους ο Δημήτρης, ο Ταξιάρχης και ο Ανέστης με τη μητέρα τους Νίκη Πλούκου, άλλαζαν κατά διαστήματα τα χρόνια που προηγήθηκαν, παραμένοντας ωστόσο πάντα δίπλα στον πελάτη.

Το μυστικό της επιτυχίας που μετέτρεψε την επιχείρηση «Martano» σε σταθερή αξία, είναι η ποιότητα, η ευγένεια και η εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Δημήτρης Πλούκος. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε και ο ίδιος, καθοριστική ήταν η συμβολή της μητέρας του στο όλο εγχείρημα. «Αν δεν ήταν η μάνα μας, δε θα τα καταφέρναμε», είπε χαρακτηριστικά.

Επιδίωξη των ιδιοκτητών είναι τα φαγητά τους να βασίζονται σε ντόπια προϊόντα. Η «πίτσα Μυτιλήνης» με κασέρι Ερεσού, φέτα Χιδήρων, γλυκάνισο, ελιά και λιαστή ντομάτα, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό πιάτο με πολλά ντόπια προϊόντα, που μάλιστα εντάχθηκε προσφάτως στο μενού, στο πλαίσιο ανανέωσης του καταλόγου. Αλλαγή έγινε και στη «μακαρονάδα Martano», καθώς τώρα φτιάχνεται με χοιρινό, λιαστή ντομάτα, κρέμα γάλακτος και κρεμμύδι.
Εδώ να αναφέρουμε ότι τα φαγητά που έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των πελατών, είναι η καρμπονάρα φούρνου, το σελινάτο και οι λαχανοντολμάδες.

Και προσφορές...
Ειδικές τιμές σε πιάτα γίνονται συνεχώς, κυρίως από παραγγελία μέσω ιντερνέτ στην ιστοσελίδα www.fagi.gr/.
Από τις 11 το πρωί έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, το κατάστημα στην Π. Βοστάνη δέχεται συνεχώς παραγγελίες στο τηλέφωνο 22510 24700. Βέβαια για όλους εκείνους που θα θελήσουν να ξεσκάσουν και να ευχαριστηθούν το φαγητό τους χωρίς πίεση και βιασύνη, μπορούν να δοκιμάσουν τις γεύσεις στο σημείο δημιουργίας τους, δηλαδή στο εστιατόριο και την πιτσαρία της Π. Βοστάνη, ή στην πιτσαρία που στεγάζεται στην προκυμαία επί της οδού Κουντουριώτου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey