ΕΙΣΑΝΤΕΞ… ό,τι χρειάζεστε, με μια κίνηση!

Από το 1969… στο μέλλον

07/03/2013 - 15:16

Η γνωστή εταιρεία της Λέσβου ΕΙΣΑΝΤΕΞ, που λειτουργεί από το 1969 στις εγκαταστάσεις της στην Παγανή, προχώρησε σε κίνηση συνεργασίας με τη γνωστή ελληνική εταιρεία Porcelana, ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο συνεργασιών με κολοσσούς στο χώρο της δόμησης και της κατασκευής κατοικίας, όπως η Kraft, η Nova Mix, η Durostick κ.ά..

Η γνωστή εταιρεία της Λέσβου ΕΙΣΑΝΤΕΞ, που λειτουργεί από το 1969 στις εγκαταστάσεις της στην Παγανή, προχώρησε σε κίνηση συνεργασίας με τη γνωστή ελληνική εταιρεία Porcelana, ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο συνεργασιών με κολοσσούς στο χώρο της δόμησης και της κατασκευής κατοικίας, όπως η Kraft, η Nova Mix, η Durostick κ.ά..

Στόχος της κίνησης αυτής είναι η παροχή κατάλληλου υλικού, με ποιότητα, σε χαμηλές τιμές και με ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Αιτία στάθηκαν οι συνθήκες που επικρατούν στην αγορά και σίγουρα προβληματίζουν όλους και κυρίως τους επαγγελματίες, αναγκάζοντας πολλούς από αυτούς να αναθεωρήσουν τη φιλοσοφία λειτουργίας των επιχειρήσεών τους.

Μιλώντας στο «Ε» ο ιδιοκτήτης τής ΕΙΣΑΝΤΕΞ ΑΒΕΕ, Απόστολος Παπαγεωργίου, είπε: «Προσπαθήσαμε να επαναπροσεγγίσουμε τη σχέση μας με την αγορά. Έτσι γυρίσαμε πάλι πίσω στις θεμελιώδεις αρχές που δημιούργησαν την πιστή και καθαρή σχέση τής ΕΙΣΑΝΤΕΞ με τους πελάτες μας. Πιο συγκεκριμένα, κινηθήκαμε και συνεργαστήκαμε αποκλειστικά με εταιρείες που είναι κορυφαίες στην Ελλάδα, όπως η αποκλειστική συνεργασία μας με την Porcelana, αλλά επανατοποθετήσαμε και τις συνεργασίες μας με τις υπόλοιπες εταιρείες που χρόνια τώρα δουλεύουμε μαζί, σε νέα βάση.»

Αυτό δίνει τη δυνατότητα προσφοράς στον πελάτη μιας μεγάλης γκάμας ποιοτικών προϊόντων για το μπάνιο, την κουζίνα και όλους τους χώρους τους σπιτιού. Στα προϊόντα αυτά συμπεριλαμβάνονται τα πλακάκια, τα είδη υγιεινής, το έπιπλο, αλλά και τα χρώματα, οι μονώσεις και μια σειρά ακόμη αναγκών δόμησης και διακόσμησης του σπιτιού.



Καινοτομίες…
Η μεγαλύτερη και πιο καινοτόμα, για την αγορά του νησιού, ενέργεια της ΕΙΣΑΝΤΕΞ είναι αυτό που εκφράζει το νέο σλόγκαν της επιχείρησης, «ό,τι χρειάζεστε, με μια κίνηση!».

Αυτή η φράση συμπεριλαμβάνει όλη τη φιλοσοφία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία δύο χρόνια στην εταιρεία. Ο κ. Παπαγεωργίου τόνισε:

«Έχουμε προχωρήσει σε μόνιμες συνεργασίες, πέρα από εταιρείες όπως η Kraft, η Nova Mix κ.ά. που τα προϊόντα τους αποτελούν τα κορυφαία στην αγορά, και σε συνεργασίες με έμπειρους τεχνίτες και συνεργεία τοποθέτησης, που μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε “ό,τι χρειάζεστε, με μια κίνηση”. Αυτό σημαίνει ότι περιλαμβάνεται όλο το πακέτο. Από τη βοήθεια και το σχεδιασμό τού τι θέλει κάποιος να κάνει στο σπίτι του σε πλακάκι, είδη υγιεινής, μονώσεις, θέρμανση, έπιπλο και ό,τι άλλο χρειαστεί. Οι υπάλληλοι της εταιρείας θα προχωρήσουν σε έρευνα αγοράς και προτάσεις με τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές, και καταλήγουμε ακόμη και στην τοποθέτηση και εγκατάσταση στο σπίτι του.»



Η ιστορία
Η παρουσία τής ΕΙΣΑΝΤΕΞ ΑΒΕΕ από το 1969 στο νησί πιστοποιεί τη δυναμική της εταιρείας. Η πιστοποίηση κατά ISO 9001 από τον οργανισμό πιστοποίησης TUV NORD CERT GmbH για το σύστημα διαχείρισης που εφαρμόζει και την ποιότητα εξυπηρέτησης που παρέχει, είναι ένα στοιχείο που προσδίδει ακόμη περισσότερο στο κύρος της.

Η συνεχής αναζήτηση και προσπάθεια των ιδιοκτητών της να προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς και του πελάτη, είναι το μεγαλύτερο προσόν της.

Έτσι, ΕΙΣΑΝΤΕΞ… Ό,τι χρειάζεστε, με μια κίνηση!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey