«Κλειδοτεχνική», από το Στέλιο Δαρδάγο

Γιατί και το κλειδί… θέλει το μάστορά του

28/02/2013 - 16:00

Ψηφιακό καταγραφικό τεσσάρων καμερών, για να έχετε τον πλήρη έλεγχο στο σπίτι ή στο κατάστημα, διαθέτει από τις αρχές του έτους η επιχείρηση «Κλειδοτεχνική» του Στέλιου Δαρδάγου.

Ψηφιακό καταγραφικό τεσσάρων καμερών, για να έχετε τον πλήρη έλεγχο στο σπίτι ή στο κατάστημα, διαθέτει από τις αρχές του έτους η επιχείρηση «Κλειδοτεχνική» του Στέλιου Δαρδάγου.

Οι κάμερες μπορούν να μπουν ανάλογα με τις προτιμήσεις του καταναλωτή στο εσωτερικό ή το εξωτερικό κάποιου χώρου και ανάλογα με τις απαιτήσεις και τα πρόσθετα που μπαίνουν στο καταγραφικό, διαμορφώνεται και η τιμή, η οποία ξεκινάει από τα 290 ευρώ.

Στο μαγαζί στην οδό Βουρνάζων 31, κάποιος μπορεί να μετατρέψει τα κλειδιά του σε αναδιπλούμενα, να επισκευάσει τα φθαρμένα κλειδιά του αυτοκινήτου του ή να προμηθευτεί καινούργια ακόμη κι αν τα έχασε. Όπως είπε ο κ. Δαρδάγος, αναλαμβάνει να φτιάξει νέα κλειδιά γρήγορα και οικονομικά, με τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα.

Κλειδαράς 24 ώρες
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως και όλη την εβδομάδα, με ένα τηλεφώνημα στο 22510 44115 και στο 6938-281823 ο κλειδαράς σάς επισκέπτεται άμεσα και εχέμυθα στο χώρο σας και πραγματοποιεί διαρρήξεις οικιών παντός τύπου. Σημειώνεται ότι μπορεί να ανοίξει πόρτες ξύλινες, αλουμινίου, θωρακισμένες, αυτοκινήτων, χρηματοκιβωτίων και οποιωνδήποτε άλλων κλειδωμένων αντικειμένων.

Από το κατάστημα στην οδό Βουρνάζων μπορεί κάποιος να αγοράσει χρηματοκιβώτιο με 45 ευρώ, γραμματοκιβώτιο με 12 ευρώ, παντός τύπου κλειδιά, απλά και ασφαλείας, κλειδιά immobilizer ηλεκτρονικά και με κωδικό, νέους αδιάρρηκτους κυλίνδρους: Μagnum Superior, Hugo Locks, Μauer Elite RL, αυτόνομα συστήματα συναγερμού τής Home Safe, πόρτες εσωτερικές, ρολλά συρόμενα ασφαλείας μεταλικά, πόρτες-φισούνες συρόμενες και άλλου είδους αντικείμενα, που μπορεί να δει κανείς και στην ιστοσελίδα www.dardagos.gr/.

Μάλιστα, σε περίπτωση που κάποιος επιχειρηματίας έχει ενοικιαζόμενα δωμάτια και θέλει να φτιάξει όλες τις πόρτες έτσι ώστε να ανοίγουν με το ίδιο κλειδί, στην «Κλειδοτεχνική» υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας συστήματος κυλίνδρων και λουκέτων με το «Ίδιο Κλειδί». Με το σύστημα «Master Key», κάθε λουκέτο ή κύλινδρος μπορεί να ανοίγει με το δικό του ξεχωριστό κλειδί και ένα «Master Key» να τα ανοίγει όλα, κάνοντας μάλιστα ειδικές τιμές σε φοιτητές και στρατιωτικούς, προσφέροντας 20% έκπτωση.

Η ιστορία
Το όνομα Δαρδάγος συνδέεται με το κλειδί από το 1981. Ο Στέλιος Δαρδάγος θέλησε να συνεχίσει την τέχνη του πατέρα του, προσπαθώντας να την εκσυγχρονίσει και φέροντας νέα είδη που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey