Το αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο-catering στρέφεται και στο εξωτερικό

Ανοίγει τους επιχειρηματικούς ορίζοντες «Ο Κίμωνας»

14/02/2013 - 15:32

Στην υπόλοιπη χώρα, αλλά και εκτός συνόρων, πρόκειται να διοχετευθεί σε λίγο καιρό το ψωμί του αρτοποιείου, ζαχαροπλαστείου και catering «Ο Κίμωνας», μεγαλώνοντας με αυτό τον τρόπο η επιχείρηση το εύρος του καταναλωτικού κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Στην υπόλοιπη χώρα, αλλά και εκτός συνόρων, πρόκειται να διοχετευθεί σε λίγο καιρό το ψωμί του αρτοποιείου, ζαχαροπλαστείου και catering «Ο Κίμωνας», μεγαλώνοντας με αυτό τον τρόπο η επιχείρηση το εύρος του καταναλωτικού κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Οι επαφές με τα κατάλληλα πρόσωπα έχουν γίνει, οι απαραίτητες διαδικασίες κινούνται και σε λίγους μήνες ο συγκεκριμένος στόχος αναμένεται να έχει επιτευχθεί.

Η ιστορία της οικογένειας Σαξιώνη στο συγκεκριμένο κλάδο, σε συνδυασμό με τη χρήση πρωτογενών υλικών και τη διατήρηση των χαμηλών τιμών, ήταν οι παράγοντες που συνηγόρησαν, όπως υποστηρίζουν τα μέλη της, στη διατήρηση, αλλά και αύξηση της πελατείας σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Απόδειξη της ποιότητας της δουλειάς του «Κίμωνα», είναι η κατάκτηση χρυσών βραβείων για διάφορα προϊόντα που θα βρει κάποιος πελάτης στα τρία μαγαζιά της Μυτιλήνης και σε εκείνο της Λήμνου. Ειδικότερα, μετά τη συμμετοχή της εταιρείας στις εκθέσεις «Γεύση και Ζωή» και «Ελιά και Ελαιόλαδο» το 2011 και το 2012, βραβεύτηκαν για το ψωμί ολικής άλεσης (μαυραγάνι) και για το λαδοτύρι.

Επίσης απέσπασαν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις το τσουρέκι, τα κριθαρένια παξιμάδια, τα παξιμάδια ολικής άλεσης πετρόμυλου, οι κουραμπιέδες και τα κουλουράκια λαδιού. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα «Ο Κίμωνας» θα συμμετάσχει στη γιορτή του ψωμιού που θα γίνει στην Γαλλία, στην έκθεση «Ελιά και Ελαιόλαδο» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στη «Γεύση και Ζωή», που θα λάβει χώρα στο Ζάππειο.

Ποιότητα και τιμές
Όλα αυτά τα προϊόντα παρασκευάζονται από αγνά πρωτογενή υλικά και όχι από βιομηχανοποιημένα μείγματα, συντηρητικά ή υποκατάστατα. Στο εργαστήρι του «Κίμωνα» χρησιμοποιείται ντόπιο λάδι και γάλα, αλεύρι Λισβορίου και λημνιό. Σημειώνεται στο σημείο αυτό ότι στην επιχείρηση έχει απονεμηθεί το βραβείο «Επιμένων Ελληνικά», επειδή στηρίζει την οικονομία της ελληνικής αγοράς.

Οι προσφορές είναι συνεχόμενες, όπως τόνισε ο Γιώργος Σαξιώνης, ενώ οι τιμές αντιστοιχούν σε εκείνες του εργαστηρίου. Υποστήριξε δε, ότι το «ψωμί της γιαγιάς», φτιαγμένο με προζύμι, είναι το πιο φτηνό, αφού πουλιέται με το κιλό. Τα 1.000 γραμμάρια κοστίζουν δύο ευρώ, όταν στους περισσότερους φούρνους τα δύο ευρώ αντιστοιχούν σε 750 γραμμάρια περίπου.

Εκτός όμως από ψωμιά, από τα τέσσερα εργαστήρια στην Αρχιπελάγους 9, στη Γεωργίου Μούρα (Σουράδα), στη Δοξάτου και Βαλαωρίτου (Χρυσομαλλούσα) και στη Μύρινα Λήμνου οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν μπακλαβά με άσπρο αμύγδαλο, αμυγδαλωτά, τούρτες, μιλφέιγ, κανταΐφι, τσουρέκια, μπουγάτσα και άλλα γλυκίσματα.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση αναλαμβάνει υπεύθυνα και ποιοτικά catering σε δεξιώσεις, γάμους, βαφτίσεις, παρέχοντας αν χρειαστεί πλήρη επίπλωση, διακόσμηση, σκεύη και σέρβις.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey