Μίνι μάρκετ στη Ζωοδόχου Πηγής

Διαθέτει… τα πάντα!

31/01/2013 - 15:38

Καινούριο μίνι μάρκετ άνοιξε στη Λαγκάδα, δίπλα ακριβώς στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, και διαθέτει τα πάντα από ψιλικά, κάρτες, είδη καπνού, περιοδικά και εφημερίδες.

Καινούριο μίνι μάρκετ άνοιξε στη Λαγκάδα, δίπλα ακριβώς στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, και διαθέτει τα πάντα από ψιλικά, κάρτες, είδη καπνού, περιοδικά και εφημερίδες.

Στο νούμερο 122 της Ζωοδόχου Πηγής, ο καταναλωτής μπορεί να αγοράσει κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας, καθώς και κάρτες πλοήγησης στο διαδίκτυο. Να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους προϊόντα βρίσκονται σε ελάχιστα μίνι μάρκετ ή περίπτερα της Μυτιλήνης.

Εκτός όμως από κάρτες, οι πελάτες του μαγαζιού μπορούν να αγοράσουν φρούτα, λαχανικά, όσπρια και άλλα προϊόντα διατροφής συσκευασμένα ή χύμα, και είδη καπνού. Ακόμα διατίθενται γιαούρτι και μυζήθρα Μανταμάδου, φέτα, λαδοτύρι και γραβιέρα Αργένου.


Ποιότητα και οικονομία
Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, Νίκος Γιουβανέλλης και Ευστρατία Γιγιντή - Παπάζογλου, φροντίζουν να βρίσκουν μέσα από προσφορές εταιρειών φθηνά αλλά συγχρόνως ποιοτικά προϊόντα, προκειμένου οι τιμές να είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομικές για τον καταναλωτή.

Οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες και η αύξηση του αριθμού τους μαρτυρούν ότι το νέο μίνι μάρκετ έχει «αγκαλιαστεί» τόσο από τους κάτοικους της περιοχής, αλλά κυρίως από τους διερχόμενους οδηγούς κατά την έξοδό τους από την πόλη της Μυτιλήνης.

Τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση

Η αρχή...
Όντας άνεργοι, η Ευστρατία Γιγιντή - Παπάζογλου και ο Νίκος Γιουβανέλλης αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Στην αρχή προσπαθούσαν να βρουν το είδος του εμπορεύματος με το οποίο θα ασχολούνταν.
Με την οικονομική κρίση να έχει χτυπήσει σχεδόν όλους τους κλάδους του εμπορίου, οι δύο, σήμερα πλέον, συνέταιροι παρατήρησαν ότι οι καταναλωτές έχουν μειώσει σε μεγάλο βαθμό τις αγορές όσον αφορά στα ρούχα, τα παπούτσια κ.λπ.. Ωστόσο, δε συμβαίνει κάτι ανάλογο στα τρόφιμα και τα είδη οικιακής χρήσης. Έτσι κατέληξαν στο μίνι μάρκετ, αφού όπως είπε η κ. Παπάζογλου, «τέτοιου είδους μαγαζιά συνεχίζουν να κινούνται».

 

Στην πόρτα σας
Με ένα τηλεφώνημα στο 22510 20179, οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού θα φροντίσουν να στείλουν στην πόρτα σας οτιδήποτε παραγγείλετε αλλά για κάποιο λόγο αδυνατείτε να πάτε να το παραλάβετε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey