Στη «Βεράντα της Άρτεμης»

Οι δικές σας επιλογές, σε συμφέρουσες τιμές

24/01/2013 - 16:43

Οι προσωπικές προτιμήσεις του καθενός όσον αφορά στη γαστρονομία, γίνονται αφορμή για την Άρτεμη να μαγειρέψει και να δημιουργήσει. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να ανακαλύψει κάποιος στη «Βεράντα της Άρτεμης».

Οι προσωπικές προτιμήσεις του καθενός όσον αφορά στη γαστρονομία, γίνονται αφορμή για την Άρτεμη να μαγειρέψει και να δημιουργήσει. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να ανακαλύψει κάποιος στη «Βεράντα της Άρτεμης».
Στo συγκεκριμένο μεζεδοπωλείο η ιδιοκτήτρια που είναι ταυτόχρονα και μαγείρισσα, θα μιλήσει με τον πελάτη προτού μπει στην κουζίνα, προκειμένου να του «εκμαιεύσει» τις γεύσεις που προτιμά. Στη συνέχεια θα φτιάξει ψητά και μαγειρευτά φαγητά, στα οποία προσθέτει την προσωπική της πινελιά.

«Έκπτωση δε γίνεται στα υλικά, παρά μόνο στην τιμή», λέει η Άρτεμη στο «Ε» και εξηγεί ότι δίνει μεγάλη σημασία στο θέμα της ποιότητας του φαγητού, καθώς αποτελεί βασική αρχή για το μαγαζί της. Παράλληλα, σημειώνει ότι οι τιμές είναι αρκετά προσιτές, επισημαίνοντας ότι το πιο ακριβό πιάτο, που είναι η μοσχαρίσια μπριζόλα, κοστίζει 10 ευρώ.

Οι γεύσεις
Όποιο φαγητό κι αν επιλέξει κανείς, ξέρει ότι προέρχεται από ντόπια προϊόντα.

Τα πιάτα που προτιμώνται από τους περισσότερους, είναι το εξοχικό (χοιρινό τυλιγμένο στη λαδόκολλα με τυριά και λαχανικά), το σπιτικό μπιφτέκι, τα κεφτεδάκια με γλυκόξινη σάλτσα, καθώς και τα καραμελωμένα κρεατικά.

Τα παραπάνω βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των πελατών και γι’ αυτό υπάρχουν τις περισσότερες φορές στις κατσαρόλες και στα ταψιά της κουζίνας. Βέβαια, η Άρτεμη προσθέτει στην γκάμα της κάθε φορά κι άλλες γεύσεις, αφού της αρέσει να αυτοσχεδιάζει. Μάλιστα, όπως η ίδια δηλώνει, «θέλει πάντα κάτι καινούργιο στην κουζίνα».

Το περιβάλλον
Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, ο πελάτης μπορεί να ικανοποιήσει τις περισσότερες από τις αισθήσεις του, να μυρίσει και να γευτεί εξαιρετικά φαγητά, να δει νέο κόσμο, να ακούσει λαϊκούς και έντεχνους ήχους και να νιώσει άνετα και πιο κοντά στους φίλους του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο χώρος φέρει την προσωπική σφραγίδα της Άρτεμης, τόσο στα χρώματα όσο και στη διακόσμηση. Βέβαια, όποιος πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί, θα διακρίνει και μία θετική εμμονή της ιδιοκτήτριας ως προς το θέμα της καθαριότητας.

Η αγάπη της για το σπιτικό φαγητό και η εμπειρία 48 χρόνων περίπου στην κουζίνα, αποτέλεσαν τους παράγοντες που έκαναν την ιδιοκτήτρια του καταστήματος να επιστρέψει, πριν από λίγα χρόνια, στον τόπο καταγωγής της και να φτιάξει το δικό της μεζεδοπωλείο.

Μπορεί «Η βεράντα της Άρτεμης» να κλείνει λίγους μήνες ζωής στο χώρο της γαστρονομίας, ωστόσο το κοινό της έχει ήδη αρχίσει να την λατρεύει. Αυτό οφείλεται στο ότι οι περισσότεροι πελάτες φεύγουν ευχαριστημένοι και η διαφήμιση που γίνεται από στόμα σε στόμα, φέρνει κι άλλους. Η ίδια η Άρτεμη δηλώνει πως το μαγαζί της απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, που τους αρέσει η αλλαγή, αποδέχονται το καινούργιο, μπορούν να χαρούν με απλά πράγματα στη ζωή.

«Η βεράντα της Άρτεμης» είναι ανοιχτή όλες τις μέρες της εβδομάδας, εκτός από τη Δευτέρα, από τη 1 το μεσημέρι κι έπειτα. Μάλιστα, Σάββατο βράδυ και Κυριακή πρωί υπάρχει ορχήστρα που παίζει ζωντανή μουσική. Το μαγαζί βρίσκεται στη Νεάπολη Μυτιλήνης, στην οδό Διγαλάκη 3. Για κρατήσεις, επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 22510 63170 και 6986-956019.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey