Εντομοαπωθητικά υφάσματα για τέντες και κουρτίνες

H τελευταία πατέντα στο «Bella Casa»

17/01/2013 - 17:17

Κουρτίνες και τέντες φτιαγμένες από εντομοαπωθητικά υφάσματα, μια καινούργια γαλλική πατέντα που κυκλοφόρησε λίγο πριν την εκπνοή τού 2012, μπορεί να βρει κάποιος στο «Bella Casa», στα Πάμφιλα.

Κουρτίνες και τέντες φτιαγμένες από εντομοαπωθητικά υφάσματα, μια καινούργια γαλλική πατέντα που κυκλοφόρησε λίγο πριν την εκπνοή τού 2012, μπορεί να βρει κάποιος στο «Bella Casa», στα Πάμφιλα.

Το εντομοαπωθητικό τεντόπανο είναι η μεγαλύτερη υφαντουργική εφαρμογή των τελευταίων ετών διεθνώς, απαλλάσσει το χώρο από όλα τα έντομα, χωρίς όμως να τα εξοντώνει. Ακόμη, είναι απολύτως ασφαλές για τον άνθρωπο και δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για άτομα με αλλεργική προδιάθεση. Η εντομοαπώθηση απαλλάσσει το ύφασμα από τις ακαθαρσίες εντόμων, ενώ προστατεύει από τη μυκητίαση. Μάλιστα η διαφορά τιμής σε σχέση με τα υπόλοιπα υφάσματα, είναι ελάχιστη κι αυτός είναι και ο λόγος που, όπως λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Μάριος Kεντσοσβίλι, οι πελάτες τολμούν να το αγοράσουν.

Στη «Bella Casa» ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το ύφασμα του γούστου του και στο εργαστήριο αυτό θα μετατραπεί σε τραπεζομάντηλο, κουρτίνα, μαξιλάρι, ταπετσαρία επίπλου κ.ά.. Εκτός όμως από υφάσματα, στο συγκεκριμένο κατάστημα θα βρει κανείς τέντες, είδη σκίασης, ταπετσαρίες επίπλων, κουρτινόβεργες και κουρτινόξυλα, μαξιλάρια και επαγγελματικά είδη.

Στα τελευταία περιλαμβάνονται ο ιματισμός επιχειρήσεων, η σκίασή τους, καθώς και οι ταπετσαρίες και σκίαση σε σκάφη.

Ποιότητα και αξιοπιστία
Ο κ. Μάριος Kεντσοσβίλι δηλώνει ότι η ποιότητα και η αξιοπιστία της επιχείρησής του αποτελούν τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, δηλαδή πριν από 2,5 χρόνια. Μάλιστα υποστηρίζει ότι στο κατάστημά του ο καταναλωτής θα βρει τις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς, όποιο κι αν είναι το στυλ του, αφού πληρώνει μόνο τα προϊόντα και όχι τις υπηρεσίες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται η καταμέτρηση του χώρου, η ραφή κουρτινών και υφασμάτων επίπλωσης, η τοποθέτηση αυτών στο χώρο του πελάτη, οι προτάσεις και ιδέες διακοσμητή, ο δειγματισμός στο χώρο του πελάτη και η παράδοση της δουλειάς στη διεύθυνσή του.

Στις 11 Ιανουαρίου δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα της επιχείρησης, www.bellacasa-store.gr, όπου κάποιος μπορεί να δει δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει, καθώς και την ποικιλία των προϊόντων. Για όσους δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία, μπορούν να επισκεφτούν το «Bella Casa» στα Πάμφιλα ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 22510 31684 και 6998-475432.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey