Γεγονός η εναλλακτική πρόταση στη διασκέδαση, με την υπογραφή του Ηλία Ανδρακάκου και του Παναγιώτη Παλάση!

«BARRIO». ΤΟ καφέ-μπαρ

13/12/2012 - 15:52

Εδώ και λίγες μέρες, στη στοά του Εμπορικού Κέντρου Μαλλιαρού και συγκεκριμένα στην Π. Κουντουριώτη 23, άνοιξε το καφέ-μπαρ «Barrio». Με το πολύ έξυπνο όνομα «Barrio», που στα ισπανικά σημαίνει «γειτονιά», λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 3 τα ξημερώματα και δίνει ζωή σε αυτή την ιδιαίτερη γωνιά της πόλης.

Εδώ και λίγες μέρες, στη στοά του Εμπορικού Κέντρου Μαλλιαρού και συγκεκριμένα στην Π. Κουντουριώτη 23, άνοιξε το καφέ-μπαρ «Barrio». Με το πολύ έξυπνο όνομα «Barrio», που στα ισπανικά σημαίνει «γειτονιά», λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 3 τα ξημερώματα και δίνει ζωή σε αυτή την ιδιαίτερη γωνιά της πόλης. Οι ιδιοκτήτες του, οι κ.κ. Ηλίας Ανδρακάκος και Παναγιώτης Παλάσης, δημιούργησαν ένα χώρο ζεστό και οικείο, ή αλλιώς τη νέα απόλυτη εναλλακτική πρόταση που έρχεται να προστεθεί στη διασκέδαση της Μυτιλήνης και που υπόσχεται να γεμίσει τις μέρες και τις νύχτες σας.

Σε ένα χώρο που επικρατούν οι γήινες αποχρώσεις, σε συνδυασμό με τις πράσινες πινελιές στα έπιπλα, δημιουργείται ένα σκηνικό που αποπνέει σπιτική ζεστασιά. Οι πίνακες με γειτονιές του κόσμου έχουν την τιμητική τους. Σε όλο αυτό το καλαίσθητο σκηνικό, έρχεται το τζάκι στη γωνία για να ενισχύσει το οικείο περιβάλλον και να γεμίσει την ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα που επικρατεί.

«Barrio» και για τις ωραίες ημέρες του χρόνου, στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό του χώρο πάνω στο πλακόστρωτο, με τα ιδιαίτερης αισθητικής τραπεζοκαθίσματα που θυμίζουν ιταλικό café-bistro, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα. Οι μουσικές επιλογές περιλαμβάνουν όλα τα είδη μουσικής, από ξένη μέχρι ελληνική, ανάλογα με τις διαθέσεις των θαμώνων και πάντα με την επιμέλεια του Ηλία Ανδρακάκου, ιδιοκτήτη μεν, αλλά και καταξιωμένο DJ του νησιού.



Τα πάντα…
Σερβίρονται όλα τα είδη του καφέ, χυμοί αναψυκτικά, διάφορες ζεστές σοκολάτεςμ ακόμα και μαύρη σοκολάτα. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις τρεις ιδιαίτερες γεύσεις εσπρέσο, sogno, lusso, barrio, που όσο κι αν προσπαθήσαμε να την ανακαλύψουμε, παραμένει μυστήριο η μυστική συνταγή τους. Απλά δοκιμάστε τους.

Απολαύστε επίσης βιολογικό τσάι, με πρωτότυπες ονομασίες όπως Λευκή Φράουλα, Λευκό Μάνγκο, Φρούτα τους Δάσους και πολλά άλλα. Συνεχίστε τη μέρα σας με μπύρες και ποτά σε μεγάλη ποικιλία, και πάνω απ’ όλα σε λογικές τιμές. Να αναφέρουμε ότι θα βρείτε μπύρα μόνο με τρεισήμισι ευρώ και όλα τα ποτά μόνο με πέντε ευρώ. Συνοδέψτε το ποτό ή το κρασί σας με σνακ, όπως κλαμπ, ποικιλία αλλαντικών ή τυριών, και κλείστε φυσικά με το περίφημο σπιτικό γλυκό ημέρας, όπως ραβανί ή καρυδόπιτα με σοκολάτα. Να αναφέρουμε επίσης ότι όλα τα συνοδευτικά είναι σπιτικά και ότι μαζί με τον καφέ σας, σερβίρεται και γλυκό του κουταλιού.

Για να ενημερωθείτε για τα συμβαίνοντα, αλλά και για να κάνετε κράτηση τραπεζιού, δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 22513 01137. Νέα τού καφέ-μπαρ «Barrio» μπορείτε να μαθαίνετε και μέσα από τη σελίδα του στο Facebook. Ή περάστε από την Π. Κουντουριώτη 23. Γιατί το «Barrio» θα γίνει το νέο αγαπημένο στέκι για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικίες. Μια δοκιμή θα σας πείσει...

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey