«COMFUZIO». Εμπόριο παιχνιδιών και εποχικών ειδών

Γιατί εδώ τα Χριστούγεννα… έφτασαν!

29/11/2012 - 16:10

Το «Comfuzio», κατάστημα παιχνιδιών και εποχικών ειδών που βρίσκεται στο πάρκινγκ και συγκεκριμένα στην Ελ. Βενιζέλου 9, κλείνει οκτώ χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και απαριθμεί πολλές εκατοντάδες φίλους, ηλικίας από 0 έως 99 ετών.

Το «Comfuzio», κατάστημα παιχνιδιών και εποχικών ειδών που βρίσκεται στο πάρκινγκ και συγκεκριμένα στην Ελ. Βενιζέλου 9, κλείνει οκτώ χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και απαριθμεί πολλές εκατοντάδες φίλους, ηλικίας από 0 έως 99 ετών.

Ασφάλεια, ποιότητα, εκπαίδευση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, άθληση, διασκέδαση και πάνω από όλα πολλά χαμόγελα, είναι η προτεραιότητα του Iωάννη Βερβέρη, ιδιοκτήτη τού «Comfuzio».

Στο «Comfuzio» μπορείτε να βρείτε παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια, όπως ειδικές κατασκευές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, κούκλες, ποδήλατα, αυτοκινητάκια, ηλεκτροκίνητα οχήματα των εταιρειών Playmobil, Mattel, AS, Hasbro κ.α.. Επιτραπέζια παιχνίδια, παζλ των ελληνικών εταιρειών «Καίσσα», ΕΠΑ κ.ά..

Υπάρχουν επίσης βιβλία από καινοτόμα χαρτονέ, πάνινα και ξύλινα υλικά για τα πολύ μικρά παιδιά, μέχρι βιβλία ζωγραφικής και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα εγκυκλοπαιδικά για τη φύση και τα ζώα και, φυσικά, πολυάριθμες σειρές με συλλογές παραμυθιών, που συνοδεύονται από πλούσια και ποιοτική εικονογράφηση και γενικά σχολικά είδη.

Επίσης, είδη πάρτυ για να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας και μεγάλη ποικιλία σε είδη μπεμπέ.

Το μεγάλο κεφάλαιο του «Comfuzio» είναι τα εποχικά είδη. Για τα ερχόμενα Χριστούγεννα το κατάστημα έχει κατακλυστεί από δεντράκια, πολύχρωμα λαμπιόνια και φωτάκια με ήχους, στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, από πιο κλασσικά μέχρι και πιο ιδιαίτερα.

Μια περιήγηση στα ράφια των δύο ορόφων τού «Comfuzio» αρκεί για να σας πείσει. Ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο και από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5 έως τις 9 το βράδυ κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Για περισσότερες πληροφορίες ή για τις προσφορές που υπάρχουν, δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στο 22510 37099 ή να πάρετε πληροφορίες από τη σελίδα στο Facebook COMFUZIO MYTILHNHS.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey