Από τη «ΛΕΒΕΝΤΕΛΛΗΣ Ν. & Π., Εμπόριο - Αντιπροσωπείες»

Ολοκληρωμένες λύσεις για χώρους καφέ - εστίασης

15/11/2012 - 15:16

Η εταιρεία «Λεβεντέλλης Ν. & Π., Εμπόριο - Αντιπροσωπείες» βρίσκεται στο χώρο του εμπορίου και των αντιπροσωπειών από το 2005. Διαθέτει μεγάλες σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Καρά Τεπέ, όπου στο χώρο της έκθεσης μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε είδη καφέ, απορρυπαντικά, καθαριστικά, χαρτικά και είδη συσκευασίας.

Η εταιρεία «Λεβεντέλλης Ν. & Π., Εμπόριο - Αντιπροσωπείες» βρίσκεται στο χώρο του εμπορίου και των αντιπροσωπειών από το 2005. Διαθέτει μεγάλες σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Καρά Τεπέ, όπου στο χώρο της έκθεσης μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε είδη καφέ, απορρυπαντικά, καθαριστικά, χαρτικά και είδη συσκευασίας. Οι ιδιοκτήτες, ο Νίκος και ο Παναγιώτης Λεβεντέλλης, επτά χρόνια τώρα εξυπηρετούν πάντα με αξιοπιστία και συνέπεια τους πελάτες τους, προσφέροντάς τους, όχι μόνο προϊόντα, αλλά και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των χώρων μαζικής εστίασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Λεβεντέλλης Ν. & Π., Εμπόριο - Αντιπροσωπείες», θέλοντας να στηρίξει τους Έλληνες παραγωγούς, δίνει έμφαση στα ελληνικά προϊόντα που συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία.

Ο καφές και τα συνοδευτικά του
Ένα μεγάλο κεφάλαιο της «Λεβεντέλλης Ν. & Π., Εμπόριο - Αντιπροσωπείες» στο όποιο έχουν πραγματικά επενδύσει, αποτελεί ο καφές. Είναι σε θέση να σας μεταδώσει όλη την τεχνογνωσία που διαθέτει, χάρη στην αποκλειστική αντιπροσώπευση της εταιρείας Taf, μιας εταιρείας πρόσφατα βραβευμένης χάρη στον barista της Στέφανο Δωματιώτη, που κατέκτησε την πέμπτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο και απέδειξε πως η δεξιοτεχνία μπορεί να αναδείξει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καφέ.

Η μεγάλη ποικιλία στα είδη καφέ. καθώς και στις διάφορες γεύσεις του. αλλά και σε ροφήματα. θα σας εκπλήξουν. Μπορείτε να βρείτε από καφέ espresso, φίλτρου, ελληνικό, στιγμιαίο, μέχρι ροφήματα όπως σοκολάτα, τσάι ζεστό ή κρύο, ακόμα και για το καλοκαίρι. γρανίτες και φυσικά frozen yogurt. Επίσης, συνοδευτικά όπως μπισκοτάκια, σιρόπια με γεύσεις, σοκολατάκια, ζάχαρη, γάλα και πολλά άλλα.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι διατίθενται κατ’ αποκλειστικότητα προϊόντα της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας «Ροδόπη», προϊόντα αναγνωρίσιμα με δική τους ταυτότητα, χάρη στα ιδιαίτερα γευστικά και ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Επαγγελματικός εξοπλισμός
Η «Λεβεντέλλης Ν. & Π., Εμπόριο - Αντιπροσωπείες» διαθέτει επίσης όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό, όπως μηχανές καφέ και μύλους αλέσεως, γρανιτομηχανές, όλα κατάλληλα για καφετέριες, φαστ-φουντ, εστιατόρια. Αλλά και για ξενοδοχεία, ειδικά μηχανήματα παρασκευής χυμών και καφέ, ιδανικά για παρασκευή πρωινών, που προσφέρουν ευκολία στη χρήση, οικονομία και γρήγορη εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουν δωρεάν το σέρβις και τη συντήρηση των μηχανών, που μπορούν είτε να αγορασθούν είτε να αποκτηθούν σε μορφή χρησιδανείου.



Απορρυπαντικά και είδη καθαρισμού
Αναλαμβάνει την τροφοδοσία επιχειρήσεων με απορρυπαντικά παντός είδους, που καλύπτουν την απολύμανση, τον καθαρισμό, τη συντήρηση και την προστασία επιφανειών σε χώρους κουζίνας, πλυντηρίου πιάτων-ποτηριών, χώρων υγιεινής. Επίσης διαθέτει απορρυπαντικά για πλυντήρια ρούχων, χαλιών-μοκετών και υφασμάτων, συγκεκριμένα καθαριστικά κουζίνας, καθαριστικά μπάνιου, καθαριστικά τζαμιών, καθαριστικά ειδών υγιεινής, χημικά πισίνας, σφουγγάρια, σφουγγαρίστρες και πολλά άλλα.

Αποκλειστικότητα και στον τομέα του αρωματισμού, με τη Mega Systems, καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς στον αρωματισμό, την απολύμανση και την εντομοαπώθηση επαγγελματικών χώρων, για χώρους καθαρούς χωρίς ιπτάμενα και βαδιστικά έντομα, στοχεύοντας να προσφέρει χώρους καθαρούς, απαλλαγμένους από κάθε είδους έντομα. Να αναφέρουμε επίσης ότι διαθέτει τη σειρά καθαρισμού και περιποίησης της U Care για το αυτοκίνητό σας.

Όλα τα προϊόντα έχουν πιστοποίηση από το Γενικό Χημείο του Κράτους, τα απολυμαντικά και τα χημικά πισίνας έχουν όλα έγκριση από τον ΕΟΦ και σχεδόν όλα τα προϊόντα πιστοποιήσεις ISO.

Χαρτικά και είδη συσκευασίας τυπωμένα και με το λογότυπο
Θα βρείτε επίσης όλου του είδους τα χαρτικά, όπως χαρτιά υγείας, χαρτιά κουζίνας, χειροπετσέτες και χαρτοπετσέτες όλων των τύπων, χάρτινα τραπεζομάντηλα, που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

 

Υπάρχει η δυνατότητα να τυπώσετε το λογότυπό σας ή το μήνυμα που επιθυμείτε, σε όλα τα είδη συσκευασίας, είτε στα συνοδευτικά του καφέ (μπισκοτάκια, σοκολατάκια, ζάχαρες), είτε σε ποτήρια πλαστικά, κουτιά συσκευασίας, καθώς και τραπεζομάντηλα, χαρτοπετσέτες και τσάντες. Σε όλο δηλαδή το υλικό προώθησης για καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, φούρνους, ζαχαροπλαστεία.
Υπάρχουν διάφορες προσφορές που «τρέχουν» συνεχώς. Εσείς δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στο 22510 44737, να ενημερωθείτε σχετικά και να κάνετε την παραγγελία σας. Γρήγορα και δωρεάν θα παραδοθούν στο χώρο σας, με δυνατότητα διανομής σε όλο το νησί ή να περάσετε από την έκθεση στον Καρά Τεπέ για να δείτε από κοντά τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.
Σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα και μέσα από την ιστοσελίδα τους στο www.leventellis.gr να περιηγηθείτε ανάμεσα σε όλα τα προϊόντα της επιλογής σας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey