«Σάββας Δ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ» - Υλικά οικοδομών-Βιομηχανικά είδη

Το δικό σας πολυκατάστημα

11/10/2012 - 15:45

Η επιχείρηση «Σάββας Δ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ» δραστηριοποιείται από το 1963 στο χώρο της εμπορίας οικοδομικών και βιομηχανικών ειδών. Η μακροχρόνια πείρα της αποτελούν την εγγύηση για τις πλέον αποτελεσματικές, γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις, καθώς και μια πλήρη γκάμα υλικών για την εκτέλεση των κάθε είδους εργασιών.

Η επιχείρηση «Σάββας Δ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ» δραστηριοποιείται από το 1963 στο χώρο της εμπορίας οικοδομικών και βιομηχανικών ειδών. Η μακροχρόνια πείρα της αποτελούν την εγγύηση για τις πλέον αποτελεσματικές, γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις, καθώς και μια πλήρη γκάμα υλικών για την εκτέλεση των κάθε είδους εργασιών. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από τον κ. Σάββα Καραγεωργίου και συνεχίζεται από το εγγονό του Σάββα, με το ίδιο μεράκι όπως όταν πρωτοξεκίνησαν όλα. Διαθέτοντας δυο καταστήματα, το κεντρικό στην οδό Ικτίνου 3 και το υποκατάστημα στον Καρά Τεπέ, είναι στη διάθεσή σας καθημερινά, παρέχοντάς σας λύσεις για κάθε ανάγκη.

Εδώ θα βρείτε όλων των ειδών τα εργαλεία, ηλεκτρικά ή χειρός για κάθε είδους μαστορέματα, χρώματα και διάφορα σύνεργα βαφής, κόλλες, στόκους και μονωτικά, οικοδομικά υλικά όπως τσιμέντα, υδραυλικά είδη, και γενικά τα πάντα για την οικοδομή. Ακόμα, αγροτικά είδη, πλέγματα περιφράξεων, εργαλεία κήπου και ό,τι έχει σχέση με τις αγροτικές σας εργασίες, δεξαμενές λαδιού-νερού και είδη σπιτιού όπως απλώστρες, γραμματοκιβώτια, καθαριστικά, είδη κιγκαλερίας όπως βίδες, πόμολα και διάφορα άλλα εξαρτήματα. Να σημειωθεί εδώ ότι η επιχείρηση μονοπωλεί την κατασκευή αγροτικών πλεγμάτων, καθώς και στην παραγωγή και εμφιάλωση οξυγόνου.

Τώρα και διαδικτυακά
Στην προσπάθεια για συνεχή εκσυγχρονισμό, η επιχείρηση «Σάββας Δ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ» δημιούργησε και την ιστοσελίδα www.karagewrgiou.gr όπου μπορείτε να βρείτε μια πλήρως ενημερωμένη γκάμα προϊόντων, που συνεχώς εμπλουτίζεται. Η ιστοσελίδα απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε ιδιώτες, και σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στις κατηγορίες και τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να τα παραγγείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι παραγγελίες σας παραδίδονται σε όλο το νησί με τα ιδιόκτητα οχήματα της επιχείρησης και όσον αφορά παραγγελίες εκτός νησιού, αποστέλλονται στη διεύθυνσή σας.



Νέες τάσεις και προϊόντα
Η επιχείρηση «Σάββας Δ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ» είναι από τις λίγες επιχειρήσεις στο νησί που υποστηρίζουν τη νέα τάση που ξεκίνησε από το εξωτερικό, γνωστή ως «φτιάξ’ το μόνος σου». Και με την κατάλληλη συμβουλευτική και τις οδηγίες που σας παρέχουν, μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με κάθε είδους μαστορέματα.
Να αναφέρουμε ότι αυτό το διάστημα διατίθεται και μεγάλη ποικιλία σε ξυλόσομπες ελληνικής κατασκευής, αρίστης ποιότητας, με εξαιρετική απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής.



Για ό,τι χρειαστείτε, δεν έχετε παρά να περάσετε από Δευτέρα έως Σάββατο, 7 το πρωί με 3 το μεσημέρι, από το κεντρικό κατάστημα στην οδό Ικτίνου 3 ή να επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 22510 22141 και 22510 22480. Επίσης μπορείτε να περάσετε από το υποκατάστημα στον Καρά Τεπέ ή και να επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 22510 46422, 22510 26516. Μην ξεχνάτε πως υπάρχει η δυνατότητα για την παραγγελία σας και μέσα από την ιστοσελίδα www.karagewrgiou.gr

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey