«ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ», ντύνει ποιοτικά και οικονομικά όλη την οικογένεια

Η νέα Φθινοπωρινή - Χειμερινή Κολεξιόν

04/10/2012 - 15:04

Το κατάστημα ενδυμάτων «Καραμπόλα», που βρίσκεται στην οδό Κυπαρισσιών 2 και Πιττακού, κλείνει 12 χρόνια λειτουργίας και σας υποδέχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ, για να εμπλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας με τη Φθινοπωρινή - Χειμερινή Κολεξιόν 2012-2013.

Το κατάστημα ενδυμάτων «Καραμπόλα», που βρίσκεται στην οδό Κυπαρισσιών 2 και Πιττακού, κλείνει 12 χρόνια λειτουργίας και σας υποδέχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ, για να εμπλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας με τη Φθινοπωρινή - Χειμερινή Κολεξιόν 2012-2013. Μια υπέροχη συλλογή για όλη την οικογένεια, στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς, για να στρέψετε όλα τα βλέμματα πάνω σας, από τα κρύα πρωινά μέχρι τον απογευματινό περίπατο!

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Δημήτρης Καφαλούκος, σε πείσμα των καιρών, επιμένει στην ποιότητα διαθέτοντας ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί στην αγορά και πάνω απ’ όλα διατηρώντας χαμηλές τιμές. Το προσωπικό του καταστήματος σας υποδέχεται πάντα χαμογελαστό και εξυπηρετικό, έτσι ώστε να ντύσει το γούστο σας.

Ενδύματα με έμφαση στη λεπτομέρεια, άνετες γραμμές και υλικά υψηλής ποιότητας, για ένα μοναδικό συνδυασμό ελευθερίας και δυναμισμού. Ενδύματα για όλα τα γούστα, ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, όπως φούτερ, τζιν, παντελόνια, φούστες, φορέματα, πουκάμισα, μπλούζες, κολάν, μπουφάν, δερμάτινα, καπαρντίνες, εσώρουχα, τσάντες, πορτοφόλια, ζώνες, κασκόλ, φουλάρια, μπιζού και πολλά άλλα αξεσουάρ, για όλες τις ώρες της ημέρας, από casual, αθλητικό έως και πιο επίσημο ντύσιμο. Όλα ελληνικής και ιταλικής κατασκευής, που εγγυώνται για την ποιότητα των υλικών και θα τα βρείτε στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Φόρμες από 10 ευρώ, πουκάμισα από έξι ευρώ, μπλουζάκια από τέσσερα ευρώ. Επιπλέον να σημειώσουμε ότι αυτό το διάστημα όλα τα καλοκαιρινά κομμάτια θα τα βρείτε από ένα έως πέντε ευρώ.

Να ενημερώσουμε τους αναγνώστες ότι με τις αγορές σας μπαίνετε στην κλήρωση για έξι ποδήλατα (δυο ανδρικά, δυο γυναικεία και δυο παιδικά) που θα κληρωθούν τέλος Δεκεμβρίου. Επίσης, γίνετε και εσείς μέλη και προμηθευτείτε την ειδική κάρτα που σας εξασφαλίζει 15% έκπτωση όλο το χρόνο στις αγορές σας.

Επισκεφθείτε το κατάστημα «Καραμπόλα» στην οδό Κυπαρισσιών 2 και Πιττακού, καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα (συνεχές ωράριο), ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22510 41530.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey