«Computer Studies Μυτιλήνης» - Κέντρο Σπουδών Πληροφορικής

Με πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο του Cambridge

27/09/2012 - 15:48

Το «Computer Studies Μυτιλήνης», που από το 2007 σάς δίνει πτυχίο εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών, μεταφέρθηκε εδώ και ένα μήνα σε νέο κτήριο, στην οδό Ερεσσού 17, στη Μυτιλήνη. Το Κέντρο Σπουδών Πληροφορικής από το 2011 έχει ανοίξει υποκατάστημα στην Αγιάσο, πλησίον του Αναγνωστηρίου, με ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη Σπουδών την κ. Παρασκευή Μπάτσιου.

Το «Computer Studies Μυτιλήνης», που από το 2007 σάς δίνει πτυχίο εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών, μεταφέρθηκε εδώ και ένα μήνα σε νέο κτήριο, στην οδό Ερεσσού 17, στη Μυτιλήνη. Το Κέντρο Σπουδών Πληροφορικής από το 2011 έχει ανοίξει υποκατάστημα στην Αγιάσο, πλησίον του Αναγνωστηρίου, με ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη Σπουδών την κ. Παρασκευή Μπάτσιου.

Το «Computer Studies Μυτιλήνης» αποτελεί το μοναδικό για την πόλη της Μυτιλήνης πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο του Πανεπιστημίου τού Cambridge.

Το Κέντρο Σπουδών Πληροφορικής παρέχει πιστοποίηση στην εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, τόσο σε βασικές δεξιότητες (Word, Excel, Internet, PowerPoint, Access και Windows), όσο και σε εξειδικευμένες, όπως Photoshop, Dreamweaver, Flash, Cinema 4D, Προγραμματισμό Γλώσσας C και C++, Autocad, Java, Php και πολλές άλλες.

Τα προγράμματα σπουδών διακρίνονται σε παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων, πραγματοποιούνται δε σε ολιγομελή τμήματα, έως τεσσάρων ατόμων. Τα μαθήματα γίνονται σε αίθουσες που διαθέτουν όλες τις σύγχρονες μεθόδους και υπό την επίβλεψη πιστοποιημένων καθηγητών.

Τα προγράμματα σπουδών
Τα προγράμματα σας επιμορφώνουν και σας δίνουν Πιστοποιητικό Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ, σε σύντομο χρονικό διάστημα, προσαρμόζοντας τις ημέρες και τις ώρες διδασκαλίας σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.
IT skills Standard: Οι βασικές δεξιότητες αποτελούνται από έξι ενότητες και περιλαμβάνουν την εκμάθηση Word, Excel, Internet, Windows, PowerPoint, Access.
IT skills Proficiency: Οι εξειδικευμένες δεξιότητες σε επίπεδο Proficiency αποτελούνται από πέντε ενότητες: Word, Excel, Internet, PowerPoint και Access. Το International Diploma in IT skills Proficiency καθιστά τον κάτοχό του περιζήτητο στην αγορά εργασίας και γίνεται αποδεκτό ως επάρκεια διδασκαλίας από ιδιωτικές σχολές και τον ΟΑΕΔ.

 

Και μια προσφορά

Την περίοδο αυτή, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όλοι οι ενήλικες μπορούν να αποκτήσουν πτυχίο στις τρεις ενότητες που απαιτεί το ΑΣΕΠ (Word, Excel και Internet) με εντελώς δωρεάν τα δίδακτρα εκμάθησης. Για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη Σπουδών, κ. Παρασκευή (Παρούλα) Μπάτσιου.

Τώρα πιστοποίηση και στις ξένες γλώσσες από το Πανεπιστήμιο του Cambridge!

Επεκτείνοντας τη δραστηριότητά του, το «Computer Studies Μυτιλήνης» παρέχει πλέον και πιστοποίηση σε ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και ισπανικά) με τη νέα πρωτοποριακή on-line εξέταση με το κύρος του Πανεπιστημίου τού Cambridge ESOL. To πτυχίο είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ και πιστοποιεί τις γνώσεις των υποψηφίων μέχρι και το ανώτατο επίπεδο του Proficiency.

Και εκπόνηση εργασιών…
Το «Computer Studies Μυτιλήνης» αναλαμβάνει την εκπόνηση εργασιών εξαμήνου, διπλωματικών και μεταπτυχιακών διατριβών σε φοιτητές πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22510 45495 και 6947-32281, την ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή επισκεφτείτε το χώρο τού «Computer Studies Μυτιλήνης».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey