Γιατί η γεύση μας θέλει πάνω απ’ όλα… «Enjoy»

«Enjoy» frozen yogurt

13/09/2012 - 16:15

Το κατάστημα παγωτών-γλυκών «Enjoy» άνοιξε τον Ιούνιο που μας πέρασε και μέχρι τώρα έχει αποκτήσει πολλούς μικρούς και μεγάλους θαυμαστές. Βρίσκεται στην προκυμαία Μυτιλήνης και συγκεκριμένα επί της Κουντουριώτου 63. Ιδιοκτήτες του, οι κ.κ. Πασχαλίδου Π. & Σία.

Το κατάστημα παγωτών-γλυκών «Enjoy» άνοιξε τον Ιούνιο που μας πέρασε και μέχρι τώρα έχει αποκτήσει πολλούς μικρούς και μεγάλους θαυμαστές. Βρίσκεται στην προκυμαία Μυτιλήνης και συγκεκριμένα επί της Κουντουριώτου 63. Ιδιοκτήτες του, οι κ.κ. Πασχαλίδου Π. & Σία. Ιδιαίτερα, η εκ των ιδιοκτητών κ. Βούλα, που στάθηκε εμπνευστής και δημιουργός αυτού του χώρου και είναι υπεύθυνη του καταστήματος, δημιούργησε ένα χώρο νεανικό και προσεγμένο, φτιαγμένο με πολύ μεράκι. Στο «Enjoy» σας περιμένουν γλυκοί πειρασμοί και δροσερά παγωτά, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική σας περιέργεια.
 
Στο ολόλευκο μαγαζί με τις ροζ αποχρώσεις, υπάρχουν δυο μηχανές παγωτού και μια βιτρίνα που φιλοξενεί όλα τα συνοδευτικά και τις γαρνιτούρες, όπως γλυκά του κουταλιού, φρέσκα φρούτα, ζεστές σοκολάτες και διάφορα toppings (τρούφα, μπισκότο, κραντς).

Το παγωτό γιαούρτι soft παρασκευάζεται από φρέσκα και αγνά υλικά εκείνη τη στιγμή στο εργαστήριο, στον πίσω χώρο του καταστήματος, και συνδυάζει την απόλαυση και τη δροσιά του παγωτού με τη θρεπτική αξία του γιαουρτιού. Με βασικό λοιπόν υλικό το φρέσκο ελληνικό γιαούρτι, αποτελεί ένα παγωμένο υγιεινό επιδόρπιο, με καταναλώσεις όλο το χρόνο. Ένα παγωτό αλλιώτικο από τα άλλα, μια και έχει λιγότερες θερμίδες και λιπαρά και μπορεί να αποτελέσει μέρος της διατροφής σας. Το παγωτό γιαούρτι soft μπορείτε να το δοκιμάσετε και στην ιδιαίτερη γεύση της μαστίχας και να το συνδυάσετε με τη φρεσκοψημένη βάφλα ή να φτιάξετε τη δική σας γλυκιά κρέπα με ό,τι παγωτό ή και συνοδευτικά από τη μεγάλη βιτρίνα επιλέξετε.


 
Αλλά και γλυκά…
Εκτός από το παγωτό, ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο αποτελούν και τα γλυκά, που παρασκευάζονται αυθημερόν. Γλυκά σε μια τόσο μεγάλη ποικιλία, που θα σας πάρει πολύ χρόνο για να διαλέξετε.

Προφιτερόλ, κρεμ-μπρουλέ, σοκολατόπιτα, τσίζκεϊκ, πανακότα και να μην ξεχάσουμε φυσικά τις πάστες, γιατί τι πιο γλυκό επιδόρπιο από μια πάστα φτιαγμένη με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά! Θα τις βρείτε σε διάφορες γεύσεις, όλες ιδιαίτερες και μοναδικές, με γεύση καραμέλα, cookies, φράουλα και ό,τι άλλο φανταστείτε.

Σ’ αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι όλα τα γλυκά διατίθενται σε ατομική, οικογενειακή συσκευασία, καθώς και σε όποια διάσταση εσείς ζητήσετε.


 
Σε ειδικό χώρο…
Στο «Enjoy» ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος για να απολαύσετε το παγωτό ή το γλυκό σας, όπως και τον καφέ, το αναψυκτικό ή το χυμό, το σάντουίτς σας, τόσο στον εσωτερικό χώρο με τα σκαμπό, όσο και στον εξωτερικό του χώρο με τα τραπεζοκαθίσματα που διαθέτει.

Να σας ενημερώσουμε ότι ο χειμώνας στο «Enjoy» προβλέπεται ακόμα πιο ενδιαφέρων, μια και θα προστεθούν στη λίστα των προϊόντων του και σφολιάτες. Για όλα, όπως και για τα παραπάνω, θα υπάρχει σύντομα δυνατότητα διανομής στο χώρο σας προς εξυπηρέτησή σας.





Περάστε από την Κουντουριώτου 63, από τις 8 το πρωί έως τις πρώτες πρωινές ώρες μετά την έξοδό σας, διαλέξτε ό,τι τραβά η όρεξή σας και απολαύστε το εκεί ή πάρτε το μαζί σας. Διαφορετικά, τηλεφωνείστε στα 22510 55755, 6942-900215 και 6988-8080141 (What’s Up) και κάντε την παραγγελία σας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey