Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Avanti»

Η εγγύηση στην απόκτηση πτυχίου

06/09/2012 - 15:06

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Avanti» βρίσκεται στην οδό Υακίνθου 28, στη Χρυσομαλλούσα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2009 και συνεχίζει με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα να προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών στις ξένες γλώσσες, τόσο σε παιδιά, όσο και σε ενήλικες.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Avanti» βρίσκεται στην οδό Υακίνθου 28, στη Χρυσομαλλούσα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2009 και συνεχίζει με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα να προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών στις ξένες γλώσσες, τόσο σε παιδιά, όσο και σε ενήλικες.

Η ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη σπουδών, κ. Βασιλική Σουρμελή - Αναγνώστου, μας επεσήμανε ότι η φιλοσοφία-σκοπός του Κέντρου είναι το παιδί από μικρή ηλικία να αγαπήσει και να μάθει σωστά την ξένη γλώσσα που θα επιλέξει, σε ένα φιλικό περιβάλλον και με ανθρώπους που θα βρίσκονται κοντά του, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Κέντρου αποτελείται από έμπειρους καθηγητές, οι οποίοι με επιλεγμένο διδακτικό υλικό, καθώς και με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων και ηλεκτρονικών υπολογιστών, δίνουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές να μετέχουν σε ένα ευχάριστο και αποδοτικό μάθημα.

Τα τμήματα είναι αυστηρώς ολιγομελή, δυο - έξι ατόμων, με μαθητές ίδιας ηλικίας και επιπέδου, ώστε να επιτυγχάνεται ομοιογένεια και ομαλή ροή εμπέδωσης της διδακτέας ύλης. Δίνεται έμφαση στην καλλιέργεια του γραπτού και προφορικού λόγου. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η εγγυημένη απόκτηση πτυχίου σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τα ποσοστά επιτυχίας να αγγίζουν το 100%.

Όπως μας ανέφερε η υπεύθυνη του Κέντρου, τα προγράμματα σπουδών είναι ευέλικτα, δηλαδή υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων για παιδιά, ενήλικες καθώς και για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, που προσαρμόζονται ανάλογα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους. Ταυτόχρονα, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής και για ιδιαίτερα μαθήματα.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών διδάσκονται αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά και τουρκικά και παρέχεται η δυνατότητα απόκτησης πτυχίων αναγνωρισμένων από το κράτος.

Οι τιμές χαρακτηρίζονται προσιτές και διατηρούνται σταθερές από την έναρξη της λειτουργίας του Κέντρου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν ειδικές τιμές για φοιτητές, στρατιωτικούς, πολύτεκνους , αδέλφια, καθώς και για την επιλογή δεύτερης ή τρίτης ξένης γλώσσας.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Επισκεφτείτε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Avanti» στη Χρυσομαλλούσα για εγγραφές, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 - 13:00 και 18:00 - 20:30. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού, τηλεφωνήστε στο 22510 23353 ή στο 6972-001524.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey