…γιατί «αυτή η οικογένεια είναι πάντα δίπλα σας»

«Interamerican» - Παζαρλής Αθανάσιος, με νέο γραφείο στην Π. Κουντουριώτου 87

23/08/2012 - 14:35

Ο ασφαλιστικός όμιλος «Interamerican», μέλος του διεθνούς ομίλου «Achmea», στις 30 Ιουλίου άνοιξε το νέο του γραφείο στην π. Κουντουριώτου 87, δίπλα στην Εφορία και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σας.

Ο ασφαλιστικός όμιλος «Interamerican», μέλος του διεθνούς ομίλου «Achmea», στις 30 Ιουλίου άνοιξε το νέο του γραφείο στην π. Κουντουριώτου 87, δίπλα στην Εφορία και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σας.

Υπεύθυνος γραφείου Μυτιλήνης και Λήμνου, είναι ο κ. Παζαρλής Αθανάσιος, ο οποίος έχοντας 22 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ασφαλειών, με ενδιαφέρον, επαγγελματισμό και συνέπεια στις υπηρεσίες που προσφέρει το κύρος του ομίλου «Interamerican», θα αποτελέσει τον απαραίτητο ασφαλιστικό σύμβουλο στη ζωή σας.

Η «Interamerican» παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες για ιδιώτες και επαγγελματίες - επιχειρήσεις, όπως: Ασφάλεια ζωής, ασφάλεια εισοδήματος σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας καθώς και μόνιμης - ολικής ανικανότητας, ασφάλεια πυρός, κατοικίας, επιχειρήσεων, οχημάτων, σκαφών κ.ά.

Σ αυτό το σημείο να σημειώσουμε ασφάλειες που ενδιαφέρουν όλους τους κατοίκους του νησιού.

Πρώτον, η ασφάλεια αστικής ευθύνης με εξειδικευμένες - οικονομικές λύσεις από 70 ευρώ ετησίως, που αφορά την ασφάλιση των ξενοδοχειακών μονάδων και των ενοικιαζόμενων δωμάτων.

Και δεύτερον, η ασφάλεια υγείας, που ξεκινά μόλις από 160 ευρώ ετησίως και αφορά τόσο οικογένειες όσο και μεμονωμένα άτομα, από τη γέννηση τους μέχρι τα βαθιά γεράματα. Καλύπτει από ένα απλό περιστατικό έως μια σοβαρή ασθένεια. Περιλαμβάνει τη μεταφορά με ασθενοφόρο ή την αερομεταφορά με τα ελικόπτερα και αεροσκάφη ιδιόκτητου στόλου του ομίλου, και παρέχει την πλήρη νοσοκομειακή περίθαλψη σε συνεργασία με συμβεβλημένους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα σε Μυτιλήνη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και διάφορα κέντρα του εξωτερικού (Αμερική).

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στα πλαίσια συνεισφοράς στην κοινωνία, υποστηρίζοντας ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και εκπαιδεύοντας το κοινό στην αποτελεσματική διαχείριση κινδύνων με στοχευμένα προγράμματα υγείας και φροντίδας, θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα, από μια ομάδα εξειδικευμένων ιατρών, εξέταση όσων επιθυμούν για το σύνδρομο της άπνοιας κατά την οδήγηση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey