«Αχιβάδα», και… η θάλασσα στο πιάτο σας!

21/06/2012 - 15:31

Η ταβέρνα-ουζερί «Αχιβάδα», στη μαρίνα Πλωμαρίου, τελεί υπό νέα διεύθυνση τα τελευταία δύο χρόνια.

Η ταβέρνα-ουζερί «Αχιβάδα», στη μαρίνα Πλωμαρίου, τελεί υπό νέα διεύθυνση τα τελευταία δύο χρόνια. Οι ιδιοκτήτες της, Κομνηνός Παρασκευαΐδης και Λίνα Χιώτη, έχουν δημιουργήσει ένα χώρο με άκρως… θαλασσινή ατμόσφαιρα, εμπλουτισμένο με διακοσμητικά στοιχεία της θάλασσας, όπως όστρακα, δίχτυα, και φυσικά τους πρωταγωνιστές, τα χταπόδια, που μυρίζουν θάλασσα και έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους στις αχτίδες του ήλιου και στη θέα των περαστικών!

Όσοι δηλώνετε λάτρεις του ψαριού, μέσα από τον πλούσιο κατάλογο του καταστήματος διαλέξτε ό,τι τραβάει η όρεξή σας για να συνοδέψετε το ουζάκι σας, από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, όπως μύδια, χτένια, κυδώνια, χταπόδι ψητό, μέχρι σπιτικά ορεκτικά και μεζεδάκια, όπως σουγάνια, κολοκυθολούλουδα, ντολμαδάκια και άλλα εντυπωσιακά από την ντόπια κουζίνα.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα παστά που φτιάχνονται από τον ίδιο, όπως σαρδέλα παστή, γαύρο μαρινάτο, λακέρδα.

Εδώ παραπονεμένοι δε θα μείνετε ούτε οι κλασσικοί κρεατοφάγοι, γιατί θα βρείτε ντόπια κρεατικά σχάρας και μια μεγάλη ποικιλία από μαγειρευτά φαγητά.

Επιλέξτε το ούζο σας μέσα από μια μεγάλη λίστα ούζων του τόπου μας, επιλέξτε το κρασί της αρεσκείας σας ή ό,τι άλλο επιθυμείτε, και άσπρο πάτο.

Ακολουθώντας παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και χρησιμοποιώντας μόνο έξτρα παρθένο μυτιληνιό ελαιόλαδο, η «Αχιβάδα» σερβίρει περιποιημένα πιάτα με ποιότητα, χαμόγελο, πάντα στις καλύτερες τιμές.

Για να κρατήσετε μια θέση πάνω στο κύμα και να γευτείτε γνήσιες γεύσεις, δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στα 22520 31430 και 6983-839544.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey