«Εν Λευκώ» καθαριότητα και οικονομία

07/06/2012 - 15:47

Το «Εν Λευκώ» καθαριστήριο - ταπητοκαθαριστήριο, στο πάρκινγκ, με ιδιοκτήτρια την Ειρήνη Τατάκη, λειτουργεί από το 2003 στον ίδιο ακριβώς χώρο που βρίσκεται και σήμερα.

Το «Εν Λευκώ» καθαριστήριο - ταπητοκαθαριστήριο, στο πάρκινγκ, με ιδιοκτήτρια την Ειρήνη Τατάκη, λειτουργεί από το 2003 στον ίδιο ακριβώς χώρο που βρίσκεται και σήμερα.

Διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού και χρησιμοποιεί αποκλειστικά επώνυμα και εγγυημένα απορρυπαντικά, έτσι ώστε να παρέχεται ειδική περιποίηση ανάλογα με τις προδιαγραφές του κάθε ενδύματός σας.

Ο καθαρισμός ενδυμάτων γίνεται συγκεκριμένα σε παλτά, γούνες, κοστούμια, μπουφάν, δερμάτινα, νυφικά, είδη προικός, παπλώματα κουβέρτες, κουρτίνες, στρατιωτικές στολές και πολλά άλλα.

Το ταπητοκαθαριστήριο αναλαμβάνει υπεύθυνα την παραλαβή και το βιολογικό καθαρισμό σε παντός είδους φλοκάτες, μοκέτες, χαλιά μηχανής και χειροποίητα. Παρέχει τη δυνατότητα φύλαξής τους στον εργοστασιακό χώρο που διαθέτει το κατάστημα και τη δωρεάν παράδοσή τους στο χώρο σας το φθινόπωρο.

Επίσης, αναλαμβάνει τον καθαρισμό σαλονιών, μοκετών σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Όπως μας ανέφερε η κ. Τατάκη, εμπιστευτείτε τους… “εν λευκώ”, και το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τις απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές τους, θα σας εντυπωσιάσουν.

Αυτή την περίοδο το κατάστημα προσφέρει έκπτωση 50% στο πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών που θα παραδώσετε μαζί με τα χαλιά σας. Δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στα 22510 46806 και 6948-463506 ή να περάσετε από την Οδυσσέα Ελύτη 5 στο πάρκινγκ, καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο από τις 8:30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey