Στο 29 της οδού Ερμού

«Nobacco», και βρείτε την υγεία σας…

31/05/2012 - 15:11

Πριν από λίγους μήνες άνοιξε στην πόλη της Μυτιλήνης ένα νέο κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Πρόκειται για το «Nobacco», ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο κ. Αριστοτέλης Καμπάς.

Πριν από λίγους μήνες άνοιξε στην πόλη της Μυτιλήνης ένα νέο κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Πρόκειται για το «Nobacco», ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο κ. Αριστοτέλης Καμπάς. Επισκεπτόμενοι το κατάστημα στο 29 της Ερμού, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τη φιλοσοφία, τον τρόπο λειτουργίας και ό,τι αφορά στο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει σε ηλεκτρονικό τσιγάρο, υγρά, εξαρτήματα και accessories. Παρέχει όλη την γκάμα προϊόντων τής Nobacco.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο «Nobacco» είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν, προηγμένης, μικροηλεκτρονικής τεχνολογίας, που κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και δίνει σε εκατομμύρια ανθρώπους την ιδανική λύση στο κάπνισμα. Διαθέτει όλα όσα αναζητάτε ως καπνιστές. Την εμφάνιση, τη γεύση, την απόλαυση του καπνίσματος…

Επίσης, με τα υγρά αναπλήρωσης της Nobacco, σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέγετε τα επίπεδα της περιεκτικότητας σε νικοτίνη, από υψηλή έως και μηδενική, καθώς και άλλες ευχάριστες γεύσεις.

Αφήνει πίσω του το παρελθόν…
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο «Nobacco», όπως μας πληροφόρησε ο κ. Καμπάς, κάνει παρελθόν όλα τα βλαβερά του συμβατικού τσιγάρου, την πίσσα, το μονοξείδιο του άνθρακα και τις 4.000 χημικές του ουσίες.

Κάνει παρελθόν το παθητικό κάπνισμα, γιατί δε βγάζει καπνό αλλά έναν αβλαβή ατμό, που δε μυρίζει και δεν ενοχλεί κανένα γύρω σας.

Κάνει παρελθόν τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, αφού δεν έχει φλόγα, γι’ αυτό και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Κάνει παρελθόν τη στάχτη, τη μυρωδιά στο χώρο και στα ρούχα, το κιτρίνισμα των δοντιών και των χεριών, τη δυσάρεστη αναπνοή.

Κάνει παρελθόν το αυξημένο κόστος του συμβατικού καπνίσματος, καθώς είναι και αρκετά φθηνότερο.

«Το “Nobacco” είναι σήμερα η ιδανική λύση στο κάπνισμα, όχι μόνο γι’ αυτά που έχει, αλλά και γι’ αυτά που δεν έχει», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Καμπάς.



Και πιστοποιημένα
Τα διαλύματα των φίλτρων του ηλεκτρονικού τσιγάρου «Nobacco» είναι τα μόνα που έχουν ελεγχθεί από το Εργαστήριο Φασματομετρίας Μάζας και Ανάλυσης Διοξινών τού ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος». Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα συστατικά τους είναι μη τοξικά για τον άνθρωπο. Σε κανένα διάλυμα δεν ανιχνεύθηκαν πολυκυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες, οι οποίοι αντιθέτως εμπεριέχονται στον καπνό του παραδοσιακού τσιγάρου και ορισμένοι από αυτούς είναι γονιδιοτοξικοί και καρκινογόνοι.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι τα προϊόντα «Nobacco» φέρουν πιστοποιήσεις CE, ROHS, TUV, SGS.

Για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κατάστημα στο 29 της Ερμού ή να τηλεφωνήσετε στο 22510 55647.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey