Από τη «Μ. Τσακίρης Ο.Ε.» στον Καρά Τεπέ

Συστήματα αλουμινίου και εξοικονόμησης ενέργειας

17/05/2012 - 15:01

Η εταιρεία «Μ. Τσακίρης» ιδρύθηκε το 2001 στον Καρά Τεπέ από τους Μιλτιάδη Τσακίρη και Αντώνη Καλδέλλη. Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας, καθώς είναι και οι δύο ενεργειακοί επιθεωρητές, επένδυσαν στα καλά κουφώματα και στα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Η εταιρεία «Μ. Τσακίρης» ιδρύθηκε το 2001 στον Καρά Τεπέ από τους Μιλτιάδη Τσακίρη και Αντώνη Καλδέλλη. Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας, καθώς είναι και οι δύο ενεργειακοί επιθεωρητές, επένδυσαν στα καλά κουφώματα και στα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Δημιουργήθηκαν λοιπόν δύο καταστήματα, ένα με ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου κι ένα με συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Στόχος της εταιρείας φυσικά ήταν εξ αρχής η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους, παρέχοντάς τους ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο χώρο.

Σχετικά με τα κουφώματα, στη «Μ. Τσακίρης Ο.Ε.» θα βρείτε τα επώνυμα, ελληνικής κατασκευής κουφώματα EPAL.

Η EPAL είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες, με κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά και σημαντική παρουσία στη διεθνή. Με πλέον των 30 ετών εμπειρίας και επιδεικνύοντας όλα αυτά τα χρόνια υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό και άριστες πελατειακές σχέσεις, αποκλειστικός στόχος της εταιρείας παραμένει η ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της.

Τα προϊόντα τής EPAL διακρίνονται για την άψογη αισθητική στο σχεδιασμό τους και εγγυώνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της θερμικής και ηχητικής μόνωσης, της ασφάλειας και της τέλειας λειτουργικότητας, χωρίς ανάγκη συντήρησης χάρη στα άριστα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Για αυτόν το λόγο, η εταιρεία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους προμηθευτές πρώτων υλών και αξεσουάρ κουφωμάτων.

Με σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, η εταιρεία μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις των σημερινών τεχνολογικών εφαρμογών. Η παραγωγική ικανότητα της EPAL καλύπτει με άνεση τόσο τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, όσο και τη σημαντική της εξαγωγική δραστηριότητα.



Πλεονεκτήματα
Οι σειρές των κουφωμάτων αλουμινίου τής EPAL έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες σειρές στην ευρωπαϊκή αγορά.

Πρώτον, παρέχουν υψηλή θερμομόνωση με τη χρήση διπλών ή τριπλών υαλοπινάκων και προφίλ αλουμινίου με υψηλή θερμομονωτική ικανότητα, έχουν φύλλο και κάσα πρεσαριστά, φέρουν δύο λάστιχα υψηλής ποιότητας (EPDM) περιμετρικά για καλύτερη στεγάνωση και μόνωση. Επίσης φέρουν  γερμανικούς μηχανισμούς υψηλής αντοχής, που ασφαλίζουν έως και σε 12 σημεία περιμετρικά και εξασφαλίζουν μεγάλη λειτουργικότητα και ασφάλεια. Δεύτερον, παρέχουν υψηλή ηχομόνωση (ανάλογα με τον τύπο του υαλοπίνακα που θα χρησιμοποιηθεί, η ηχομόνωση μπορεί να ανέβει μέχρι τα 49 dB), σύμφωνα με δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε εργαστήρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (πρότυπα ISO 140 και ISO 717). Τρίτον, υψηλή υδατοστεγανότητα και αεροστεγανότητα,  σύμφωνα με τις δοκιμές που έγιναν στο γερμανικό ινστιτούτο τού IFT Rosenheim. Τέταρτον, παρέχουν μεγάλη αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις κατά τη χρήση τους. Πέμπτον, παρέχουν άριστη αισθητική, χάρη στην ποικιλία των χρωμάτων και στην ποιότητα της ηλεκτροστατικής βαφής, η οποία γίνεται στη νέα και υπερσύγχρονη μονάδα τής EPAL μετά από κατάλληλη επιφανειακή επεξεργασία (προαπολύπανση και χρωμάτωση), για την καλύτερη πρόσφυση της βαφής και την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας και αντοχής. Τέλος, άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα αφορά στην τοποθέτηση των κουφωμάτων τής  EPAL, η οποία γίνεται από εξειδικευμένους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς της σε οποιαδήποτε επιφάνεια, χάρη στην ειδική διαμόρφωση της κάσας με την προσθήκη ειδικών διογκωτικών μονωτικών υλικών και με ειδικές ανοξείδωτες βίδες στήριξης για την αποτροπή διάβρωσης. Επίσης, το συνεργείο τής EPAL διαθέτει συνεχή και άμεση υποστήριξη/service όποτε και εφόσον χρειαστεί.

Στο κατάστημα της EPAL στη Μυτιλήνη θα βρείτε, λοιπόν, ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου, καθώς και κάγκελα αλουμινίου.

Αξίζει στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι τα συστήματα αλουμινίου τής EPAL είναι πιστοποιημένα κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008, CE, TUV CERT, ενώ παράλληλα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» και τον ΚΕΝΑΚ.

Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τής EPAL φροντίζει όχι μόνο για την πώληση, αλλά και τη σωστή εγκατάσταση των προϊόντων της εταιρείας.



Συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας
Λίγο καιρό μετά τη δημιουργία του καταστήματος EPAL, η «Μ. Τσακίρης Ο.Ε.» δημιούργησε και ένα κατάστημα με είδη θέρμανσης, ψύξης, κλιματισμού και υδραυλικά, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. Σε αυτό θα βρείτε ενεργειακά τζάκια, λέβητες βιομάζας, αντλίες θερμότητας, ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό και ηλιακά συστήματα. Παράλληλα παρέχεται και η εγκατάσταση από εξειδικευμένο προσωπικό.

Και τα δύο καταστήματα της εταιρείας βρίσκονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Καρά Τεπέ, δίπλα στην κατασκευαστική εταιρεία «Τέχνημα».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τα καταστήματα της εταιρείας ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα 22510 22230 και 22510 44710.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey