Τεχνολογία κινητής επικοινωνίας

Συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη

10/05/2012 - 15:06

H Vodafone έχει στόχο να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις σημερινές προκλήσεις, παραμένοντας προσηλωμένη στις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό, ανέπτυξε τρεις στρατηγικούς πυλώνες, που εξασφαλίζουν την υπεύθυνη λειτουργία της εταιρείας, την αποδοτική χρήση των φυσικών πόρων αλλά και τη συστηματική αξιοποίηση της τεχνολογίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας.

H Vodafone έχει στόχο να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις σημερινές προκλήσεις, παραμένοντας προσηλωμένη στις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό, ανέπτυξε τρεις στρατηγικούς πυλώνες, που εξασφαλίζουν την υπεύθυνη λειτουργία της εταιρείας, την αποδοτική χρήση των φυσικών πόρων (της ενέργειας και των υλικών), αλλά και τη συστηματική αξιοποίηση της τεχνολογίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας, για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης κοινωνίας, σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο.

Η νέα αυτή στρατηγική κατεύθυνση, αλλά και τα προγράμματα που εντάσσονται σε αυτήν, περιγράφονται εκτενώς στον 9ο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας που αφορά στην περίοδο Απρίλιος 2010 - Μάρτιος 2011. Ο 9ος Απολογισμός τής Vodafone κατατάσσεται μετά από έλεγχο ανεξάρτητου φορέα στο επίπεδο εφαρμογής Α+ των δεικτών GRI, ενώ για ακόμα μία φορά το περιεχόμενό του διασφαλίζεται, σύμφωνα με το Πρότυπο ΑΑ1000, ώστε να ανταποκρίνεται στις αρχές της συμμετοχικότητας, ουσιαστικότητας και ανταπόκρισης.

Η διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone, κ. Αγγελική Παπαντωνίου, δήλωσε σχετικά: «Στη Vodafone συνεχίζουμε να επενδύουμε σε προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης και βελτιώνουμε κάθε χρόνο την επίδοσή μας, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Στόχος μας είναι η μείωση των επιπτώσεων από τη λειτουργία μας, αλλά και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας της κινητής επικοινωνίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας.»

Τα προγράμματα της Vodafone που ξεχώρισαν την περίοδο αυτή και που περιγράφονται αναλυτικά στον Απολογισμό, είναι:

Η μελέτη «Carbon Connections», τα προγράμματα Τηλεϊατρικής, Προστασία της Καφέ Αρκούδας και Click... στην Ιστορία, τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας και η ανανέωση του «Οδηγού για Γονείς».

Τόσο ο τελευταίος, όσο και οι προηγούμενοι Απολογισμοί Εταιρικής Υπευθυνότητας της Vodafone, είναι διαθέσιμοι στο Vodafone.gr. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Εταιρικής

Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης της Vodafone, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να στείλουν γραπτό μήνυμα (SMS) χωρίς χρέωση από κινητό Vodafone, στο 1256.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey