«Makara Club Intimo» στη Σκάλα Καλλονής

Δυναμική επιστροφή με ανεβασμένη διάθεση

19/04/2012 - 13:32

Δυναμικά επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση του νησιού το «Makara Club Intimo» στη Σκάλα Καλλονής, που άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το Σάββατο 7 Απριλίου. Πλήθος κόσμου από Καλλονή, Μυτιλήνη και άλλες περιοχές του νησιού έδωσε δυναμικό παρών στο χειμερινό χώρο του μαγαζιού, για να ακούσει την παγκοσμίου φήμης DJ Ms Lefki και να διασκεδάσει στους ρυθμούς της.

Δυναμικά επέστρεψε - νωρίτερα αυτήν τη φορά - στη νυχτερινή διασκέδαση του νησιού το «Makara Club Intimo» στη Σκάλα Καλλονής, που άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το Σάββατο 7 Απριλίου. Πλήθος κόσμου από Καλλονή, Μυτιλήνη και άλλες περιοχές του νησιού έδωσε δυναμικό παρών στο χειμερινό χώρο του μαγαζιού, για να ακούσει την παγκοσμίου φήμης DJ Ms Lefki και να διασκεδάσει στους ρυθμούς της. Και φυσικά αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Καλεσμένη λοιπόν στα decks του μαγαζιού ήταν η καταξιωμένη και παγκοσμίου φήμης DJ Ms Lefki, που… γέμισε το χώρο με τα πιο δυνατά vibes της ηλεκτρονικής house μουσικής, ξεσηκώνοντας το κοινό, το οποίο είχαν «ζεστάνει» νωρίτερα οι DJs Milton και Hose.

Τη θερμοκρασία ήρθαν να εκτοξεύσουν στα ύψη οι σέξι χορεύτριες Ms Vanity και Ms Angel με το μοναδικό extreme dance show, που άφησε άφωνους άντρες και γυναίκες.

Το βράδυ της Ανάστασης ακολούθησε ένα ελληνικό γλέντι, με ζωντανό, λαϊκό πρόγραμμα. Πολύς κόσμος κι αυτήν τη φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του μαγαζιού και η διάθεση απογειώθηκε, ενώ ο χορός κράτησε μέχρι το πρωί.

Κάθε Σάββατο
Έχοντας κάνει δυναμική έναρξη, το «Makara Club Intimo» κάθε Σάββατο θα σας περιμένει με ένα διαφορετικό, αλλά πάντα «δυνατό» και γεμάτο εκπλήξεις event. Οι πιο ενδιαφέρουσες μουσικές, οι πιο σέξι χορεύτριες και guest προσκεκλημένοι τους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε από κοντά, θα σας κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά τα βράδια του Σαββάτου.

Η ωραία ατμόσφαιρα του μαγαζιού, το «δέσιμο» όλων των ηλικιών στον ίδιο χώρο και φυσικά τα «ψαγμένα» events είναι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει οπωσδήποτε να πάτε στο μαγαζί.

Το επόμενο πάρτυ τού «Makara Club Intimo» έρχεται αυτό το Σάββατο 21 Απριλίου, με καλεσμένους τούς MC Ominus και DJ G-Papa. Τη βραδιά θα ενισχύσουν χορευτικά τα κορίτσια τής «Adagio Dance Team»!

Φυσικά, το επόμενο διάστημα οι μέρες λειτουργίας του μαγαζιού θα αλλάξουν, καθώς στόχος είναι να βρίσκεται ακόμα περισσότερες μέρες την εβδομάδα κοντά σας!

Για περισσότερες πληροφορίες ή για κρατήσεις, δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στο 6980-154217 ή να επικοινωνήσετε στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Και… καλή σας διασκέδαση!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey