«KUZINA» FUSION RESTAURANT

Ένα παρεΐστικο στέκι για φαγητό

12/04/2012 - 16:27

Ένα νέο στέκι για μαγειρευτό, σπιτικό φαγητό άνοιξε πριν από λίγες μέρες στη Μυτιλήνη. Το fusion restaurant «Kuzina», που ήρθε στην πόλη για να αποδείξει πως η παράδοση μπορεί να «δέσει» άριστα με τη σύγχρονη αισθητική, τη χαλαρή διάθεση και τις πολύ προσιτές τιμές.

Ένα νέο στέκι για μαγειρευτό, σπιτικό φαγητό άνοιξε πριν από λίγες μέρες στη Μυτιλήνη. Το fusion restaurant «Kuzina», που ήρθε στην πόλη για να αποδείξει πως η παράδοση μπορεί να «δέσει» άριστα με τη σύγχρονη αισθητική, τη χαλαρή διάθεση και τις πολύ προσιτές τιμές. Ο νέος χώρος βρίσκεται στο 3 της οδού Χίου, στα Λαδάδικα, πίσω από την Πλατεία Σαπφούς. Λειτουργεί από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, ενώ τα υπέροχα πιάτα του έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα ή με on-line παραγγελία.

Το «Kuzina», λοιπόν, είναι ένα παρεΐστικο στέκι, που οι φοιτητές έχουν ήδη «αγκαλιάσει». Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης κι αποτελεί μία σύγχρονη εκδοχή του κλασσικού μαγειρείου. Με νεανική διάθεση και πολύ ιδιαίτερη και μοντέρνα διαρρύθμιση, διαθέτει λίγα τραπέζια για όσους θέλουν να απολαύσουν το γεύμα τους στο ευχάριστο κλίμα του μαγαζιού.

Φυσικά, το μαγαζί κάνει και διανομή στο χώρο σας από τις 12 το πρωί έως τις 12 το βράδυ, ενώ διαθέτει και σύστημα on-line παραγγελιών.

Με τοπικά προϊόντα…
Το «Kuzina» διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών πιάτων και ορεκτικών, ενώ από το μενού δε λείπουν τα πιάτα της ώρας, οι σούπες και τα χειροποίητα επιδόρπια.

Όλα παρασκευάζονται με πρώτες ύλες από συνεταιρισμούς της Λέσβου, καθώς προτιμούνται και τα προϊόντα της λεσβιακής υπαίθρου.

Επιπλέον, το «Kuzina» στηρίζει τη λεσβιακή κτηνοτροφία, χρησιμοποιώντας μόνο ντόπια κρέατα.

Στόχος, λοιπόν, του νέου αυτού εστιατορίου είναι, εκτός από την ποικιλία και τη γεύση, η ποιότητα με τη χρήση των καλύτερων κατά το δυνατό υλικών, που αποσκοπεί ταυτόχρονα και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

… και παραδοσιακές συνταγές
Αξίζει στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι οι άνθρωποι του «Kuzina» δε φροντίζουν να εξασφαλίσουν για εσάς μόνο τα καλύτερα υλικά, αλλά και τις καλύτερες συνταγές.
Το πλούσιο μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και πολλές προτάσεις παραδοσιακής κουζίνας, όπως είναι οι γκιουζλεμέδες, οι κεφτέδες με ούζο, τα κολοκυθολούλουδα, η παστουρμαδόπιτα κ.ά..

Γευστικά και οικονομικά
Πέρα όμως από την ποιότητα και την γεύση που σας εγγυάται, το «Kuzina», σάς παρέχει και τις οικονομικότερες προτάσεις της αγοράς αυτήν τη στιγμή.

Παράλληλα με τις ήδη πολύ χαμηλές τιμές του εστιατορίου, τις επόμενες μέρες έρχονται καινοτόμες προσφορές για τους πιστούς πελάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για παραγγελίες, δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 22510 55641 ή να παραγγείλετε on-line στην ιστοσελίδα www.kuzinamitilini.gr ή μέσω του www.fagi.gr/.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey