«Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Λέσβου Αφοί Τρύπατζη»

01/07/2012 - 05:56
Πριν από δύο εβδομάδες περίπου ξεκίνησε να λειτουργεί το «Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Λέσβου Αφοί Τρύπατζη», σε πάροδο της Παγανής, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 280 τετραγωνικών μέτρων.
Πριν από δύο εβδομάδες περίπου ξεκίνησε να λειτουργεί το «Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Λέσβου Αφοί Τρύπατζη», σε πάροδο της Παγανής, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 280 τετραγωνικών μέτρων. Με άξονα την ποιοτική εξυπηρέτηση του οδηγού τόσο σε επίπεδο τεχνικού ελέγχου, όσο και σε επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών, το «Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Λέσβου» εισάγει νέες μεθόδους και τρόπους εξυπηρέτησης, στα πρότυπα που υπαγορεύονται από τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να καταστήσει τον τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ) μία διαδικασία «φιλική» προς τον οδηγό και το περιβάλλον.

Οι αδελφοί Στέλιος και Χρήστος Τρύπατζης ξεκίνησαν να δουλεύουν στο μυαλό τους την ιδέα για τη δημιουργία ενός ιδιωτικού ΚΤΕΟ από το 2008. Ήταν άλλωστε, όπως μας εξήγησαν, και οι πρώτοι στο νησί που πήραν άδεια για την ίδρυσή του. Θεωρώντας πως είναι κάτι που έλειπε από τη Λέσβο, λοιπόν, προχώρησαν στις απαραίτητες διαδικασίες και πριν από δύο εβδομάδες ξεκίνησαν να λειτουργούν το «Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Λέσβου», το οποίο φιλοξενείται σε μία έκταση πέντε στρεμμάτων και στεγάζεται σε έναν άνετο, ιδιόκτητο χώρο. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας προδιαθέτουν τον πελάτη για την προσεγμένη δουλειά που γίνεται στο χώρο. Το ίδιο και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με την εμπειρία που έχει στο χώρο του αυτοκινήτου.

Υπηρεσίες
Στο «Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Λέσβου» μπορεί κανείς να απευθυνθεί για τον αρχικό ή περιοδικό έλεγχο του αυτοκινήτου, που είναι υποχρεωμένος βάσει νόμου να κάνει αρχικά κάθε τέσσερα χρόνια και στη συνέχεια κάθε δύο. Ο έλεγχος πραγματοποιείται στα εξής σημεία: καυσαέρια, φώτα, φρένα, σύγκλιση/απόκλιση, αμορτισέρ, μακροσκοπικός έλεγχος.
Παράλληλα, όμως, στο «Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Λέσβου» μπορεί κανείς να απευθυνθεί για έκδοση κάρτας ελέγχου καυσαερίων, καθώς και για εκούσιο έλεγχο του αυτοκινήτου του, ο οποίος μπορεί να περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω σημεία ή και μεμονωμένα.
Για εκούσιο έλεγχο μπορεί κανείς να πάει στην περίπτωση που θέλει να ελέγξει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με την προοπτική αγοράς, καθώς και πριν από κάποιο ταξίδι.
Οι έλεγχοι μπορούν να πραγματοποιούνται σε Ι.Χ. αυτοκίνητα και φορτηγάκια μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνους.
Επιπλέον, στον ίδιο χώρο υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου σε αυτοκίνητα 4Χ4.
Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι οι τιμές για τον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου είναι ίδιες με αυτές του δημοσίου. Συνεπώς, επιλέγοντας το «Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Λέσβου» χωρίς επιπλέον επιβάρυνση ελέγχετε το όχημά σας εύκολα, γρήγορα και - το σημαντικότερο - με αξιοπιστία.
Μην παραλείψουμε ακόμα να πούμε ότι η μέχρι πρότινος ταλαιπωρία τού να προμηθευτείτε τα παράβολα που απαιτούνται για τη διαδικασία του ελέγχου δεν υφίσταται πλέον, δεδομένου πως ό,τι χρειαστείτε θα το βρείτε στο «Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Λέσβου».Προσεχώς
Δύο βδομάδες μόνο μετά τη λειτουργία του «Ιδιωτικού ΚΤΕΟ Λέσβου» οι αδελφοί Τρύπατζη σχεδιάζουν ήδη τις επόμενες επαγγελματικές τους κινήσεις, με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει πλήρης αυτόματη γραμμή ελέγχου για δίκυκλα (πάνω από 50 κυβικά).
Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι ο χώρος διαθέτει αίθουσα αναμονής, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του σερφάροντας στο διαδίκτυο, μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος του οχήματός του.
Ένα ακόμα πλεονέκτημα της επιχείρησης είναι ότι βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, στο βασικό οδικό άξονα του νησιού και διαθέτει πρόσβαση από δύο σημεία.Λίγα λόγια για τους αδελφούς Τρύπατζη
Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως οι σπουδές και η εμπειρία των δύο νεαρών επιχειρηματιών, Στέλιου και Χρήστου, αποτελούν εγγύηση για την καλή δουλειά που γίνεται στο χώρο.
Ειδικότερα, ο Στέλιος είναι μηχανολόγος-μηχανικός, με μεταπτυχιακό στο χώρο των αυτοκινήτων και μάλιστα με υποτροφία, ενώ έχει και μία σημαντική προϋπηρεσία στην ειδικότητά του.
Από την άλλη, ο Χρήστος, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχει αναλάβει το κομμάτι της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι έλεγχοι πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού και διαρκούν κατά μέσο όρο 20 λεπτά. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22510 54600.
Τα ωράρια λειτουργίας του «Ιδιωτικού ΚΤΕΟ Λέσβου» είναι από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey