Ο πρώτος δεν αντιγράφει… δημιουργεί!

01/07/2012 - 05:56
Η «AL DECO - Χατζημανωλάκης & ΣΙΑ Ο.Ε.» είναι μία από τις πιο καλοστημένες και πληρέστερες επιχειρήσεις στον κλάδο της, που βρίσκεται στο νησί. Ιδρυθείσα το 2005, μεταφέρθηκε σε νέες, μεγάλες και σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις πριν δύο χρόνια περίπου, για να παρέχει στους πελάτες της ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.
Η «AL DECO - Χατζημανωλάκης & ΣΙΑ Ο.Ε.» είναι μία από τις πιο καλοστημένες και πληρέστερες επιχειρήσεις στον κλάδο της, που βρίσκεται στο νησί. Ιδρυθείσα το 2005, μεταφέρθηκε σε νέες, μεγάλες και σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις πριν δύο χρόνια περίπου, για να παρέχει στους πελάτες της ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση. Με γνώμονα πάντα το συμφέρον σας, η «AL DECO - Χατζημανωλάκης & ΣΙΑ Ο.Ε.», που βρίσκεται πλέον στο 8ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Μόριας, φροντίζει συνεχώς να βελτιώνεται και να ενημερώνεται στο χώρο των αλουμινίων, για να σας προτείνει αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Με μότο «Ο πρώτος δεν αντιγράφει… δημιουργεί», η «AL DECO - Χατζημανωλάκης & ΣΙΑ Ο.Ε.» σάς παρέχει μία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών, που θα βρουν ανταπόκριση σε κάθε σχετική σας ανάγκη.
Συγκεκριμένα, στην εν λόγω εταιρεία θα βρει κανείς κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα PVC (συνθετικά), κάγκελα αλουμινίου και γκαραζόπορτες οικιακού τύπου.
Μεταξύ πολλών άλλων επωνυμιών, στην «AL DECO - Χατζημανωλάκης & ΣΙΑ Ο.Ε.» θα συναντήσετε τα περίφημα συστήματα αλουμινίου «Europa».
Στο σημείο αυτό αξίζει να τονίσουμε ότι στις εγκαταστάσεις τις επιχείρησης περιλαμβάνεται και εκθεσιακός χώρος, όπου με άνεση μπορεί κανείς να δει και να επιλέξει αυτό που επιθυμεί. Μιλώντας για τις κτηριακές εγκαταστάσεις, πρέπει να πούμε ότι πρόκειται για έναν πολύ σύγχρονο χώρο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ξεχωριστούς χώρους για κάθε υπηρεσία. Μπαίνοντας μέσα, θα συναντήσει κανείς πρώτα την έκθεση προϊόντων, ύστερα τα γραφεία της εταιρείας και στο βάθος βρίσκεται το εργοστάσιο, που λειτουργεί με ό,τι πιο σύγχρονο και φυσικά με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.


Δημιουργίες της «AL DECO - Χατζημανωλάκης & ΣΙΑ Ο.Ε.»

Ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών
Σημαντικό είναι, ακόμα, να σημειωθεί ότι η εταιρεία δεν εγκαταλείπει τον πελάτη της μετά την πώληση. Με την παροχή after sale service, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του για οτιδήποτε χρειαστεί, δημιουργώντας έτσι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, που φεύγουν πάντα ευχαριστημένοι από την «AL DECO - Χατζημανωλάκης & ΣΙΑ Ο.Ε.».
Αξίζει, επιπλέον, να τονιστεί ότι στο εργοστάσιο εφαρμόζεται σύστημα ελέγχου παραγωγής (FPC - Factory Production Control), ενώ στο άμεσο μέλλον τα προϊόντα της εταιρείας θα αποκτήσουν και σήμανση CE.
Όσον αφορά στα προϊόντα, να αναφέρουμε ότι διαθέτουν άψογο φινίρισμα, ενώ παράλληλα έχουν άψογη εφαρμογή.
Η σχολαστική τοποθέτηση, με ειδικότητα στις αντικαταστάσεις κουφωμάτων, είναι μία ακόμα εγγύηση της εταιρείας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στόχος της εταιρείας είναι, άλλωστε, η άνοδος του επιπέδου ποιότητας των προϊόντων της, καθώς και της παροχής κάθε υπηρεσίας προς τον πελάτη της.

Το μυστικό της επιτυχίας
Συνοψίζοντας, αξίζει να σημειώσουμε ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την «AL DECO - Χατζημανωλάκης & ΣΙΑ Ο.Ε.» μία εκ των πρώτων σας επιλογών, όταν πρόκειται για αγορές αλουμινίων-κουφωμάτων.
Πρώτα απ’ όλα, η πολύχρονη εμπειρία των ιδιοκτητών της εταιρείας, σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την αξιοπιστία τους.
Έπειτα, είναι η ποιότητα, που χαρακτηρίζει κάθε τι που αφορά την εταιρεία. Ξεκινώντας από τις νέες, μεγάλες κτηριακές εγκαταστάσεις και φτάνοντας μέχρι τον άριστο υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, που είναι, θα έλεγε κανείς με ευκολία, εφάμιλλος μεγάλων εργοστασίων.
Πάνω απ’ όλα, όμως, το μυστικό της επιτυχίας της «AL DECO - Χατζημανωλάκης & ΣΙΑ Ο.Ε.» είναι το μεράκι των ανθρώπων που την απαρτίζουν, η φιλική εξυπηρέτηση και η διάθεση των ανθρώπων της να εξυπηρετήσουν όπως καλύτερα μπορούν τους πελάτες της.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22510 32855.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey