Συναυλία της Joan Baez στη Σμύρνη

01/07/2016 - 15:41

Η είδηση ασφαλώς και θα ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους σημερινούς 60άρηδες - 70άρηδες, που μεγάλωσαν με τα τραγούδια της, αφού μαζί με τον Μπομπ Ντύλαν κράτησαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον ενάντια στον πόλεμο τότε του Βιετνάμ με την προβολή των κοινωνικών κινημάτων, όπου νομίζαμε πως μπορούμε όλα να τα αλλάξουμε σ’ αυτόν τον κόσμο! 

Η είδηση ασφαλώς και θα ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους σημερινούς 60άρηδες - 70άρηδες, που μεγάλωσαν με τα τραγούδια της, αφού μαζί με τον Μπομπ Ντύλαν κράτησαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον ενάντια στον πόλεμο τότε του Βιετνάμ με την προβολή των κοινωνικών κινημάτων, όπου νομίζαμε πως μπορούμε όλα να τα αλλάξουμε σ’ αυτόν τον κόσμο!

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας της 75χρονης πια σήμερα Τζόαν, στις 12 Αυγούστου θα εμφανιστεί και στην κοντινή μας Σμύρνη σε μία και μοναδική συναυλία. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Πολιτισμού και Τεχνών («IKSV») της Πόλης και το φορέα της Σμύρνης Πολιτισμού, Τεχνών και Παιδείας («IKSEV») και θα πραγματοποιηθεί στο «İzmir Kültürpark Open Air» Θέατρο.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παραδοσιακές μπαλάντες, μπλουζ κλασικά, κάουντρυ και έθνικ μελωδίες. Η συναυλία της υποστηρίζεται απ’ τον τουρκο-ισπανικό οργανισμό «Pasion Turca».

Η Μπαέζ απ’ το 1959 όπου ξεκίνησε τη καριέρα της έχει ηχογραφήσει περισσότερα από τριάντα άλμπουμ, στα οποία ερμήνευσε τόσο δικά της όσο και τραγούδια άλλων δημιουργών. Οι στίχοι των τραγουδιών της είναι κυρίως στα Αγγλικά και στα Ισπανικά, αλλά έχει ερμηνεύσει τραγούδια και σε άλλες γλώσσες, όπως και τουρκικά σε ποίηση Ναζίμ Χικμέτ, γι’ αυτό και είναι δημοφιλής στην Τουρκία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey