Μέσω προγράμματος του ΑΠΘ

Υπηρεσία καταγγελιών για κακοποίηση στον αθλητισμό

25/01/2021 - 18:08

Δυνατότητα καταγγελίας για οποιοδήποτε περιστατικό παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού δίνει νέα υπηρεσία μέσω προγράμματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οποιοσδήποτε ενήλικας ή έφηβος αθλητής μπορεί να προβεί σε καταγγελία για παρενόχληση ή κακοποίηση στον αθλητισμό εδώ (http://halt.phed.auth.gr/whistleblowing/map_gr.php)

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «Ανάσχεση της παρενόχλησης και της κακοποίησης στον αθλητισμό με χρήση τεχνολογιών μάθησης» (Halting Harassment and Abuse in Sports using Learning Technologies-HALT), που υλοποιεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Οποιοσδήποτε ανησυχεί ότι κάποιος συνάδελφος, κάποιος συναθλητής του ή αν ο ίδιος πιστεύει ότι κινδυνεύει μπορεί μέσα από την υπηρεσία καταγγελιών να κάνει μια αναφορά. Όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση για το πρόγραμμα, «οι πληροφορίες που παρέχονται από τους καταγγέλλοντες στον αθλητισμό μπορούν να παρέχουν ζωτική βοήθεια σε εισαγγελείς, αθλητικά σωματεία/αρχές και μεμονωμένους αθλητικούς συλλόγους (μεταξύ άλλων), όταν επιδιώκουν να εντοπίσουν και να εξαλείψουν τις αδικίες στον αθλητισμό».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey