Χρηματοδότησε εργασίες στην Κοινότητα, στο Αρχοντικό Τζάννου, στην παιδική χαρά και στο γήπεδο Μανταμάδου

Βραβεύτηκε ο Ευεργέτης του Μανταμάδου ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης

31/01/2023 - 13:00 Ενημερώθηκε 03/02/2023 - 16:45

Την ευγνωμοσύνη της - και δικαίως- εξέφρασε η Κοινότητα Μανταμάδου, μέσα από τελετή βράβευσης στον Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, ο οποίος με τις δωρεές του κατάφερε να μεταμορφώσει και να αναδείξει το Αρχοντικό Τζάννου, την Παιδική Χαρά και το γήπεδο Μανταμάδου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εργασίες αυτές στο σύνολό τους άγγιξαν όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Μανταμάδου, Χαράλαμπος Τζελαΐδης περί τις 400.000 ευρώ, ποσό σημαντικό που, δύσκολα μία κοινότητα μπορεί να εξασφαλίσει μέσω της πολιτείας.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στην Κοινότητα Μανταμάδου πραγματοποιήθηκε βράβευση του δωρητή Παναγιώτη Παρασκευαΐδη. Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα του Δήμου και της Κοινότητας από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο και αναμνηστικό δώρο από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Χαράλαμπο Τζελαϊδή σε εκπρόσωπο του δωρητή.

Παρόντες στην εκδήλωση, που περιελάμβανε την κοπή της Βασιλόπιτας και τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κοινοτικού καταστήματος ήταν οι τρεις ιερείς της Κοινότητας Μανταμάδου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άρης Χατζηκομνηνός, Προσωπικού της Δ.Ε Μανταμάδου κά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey