Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι του 2018!

04/02/2019 - 16:57

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση βραβεύσεων, που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, για τους κορυφαίους του 2018 που διακρίθηκαν στο στίβο. Το Δημοτικό Θέατρο Καλλονής ήταν κατάμεστο το μεσημέρι της Κυριακής. Παρόντες, πέραν των πρωταθλητών μας και των προπονητών τους, εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων από όλο το νησί και φυσικά υψηλοί προσκεκλημένοι, όπως η Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Βαλσαμίδη και τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Αλέξανδρο Ροδίτη, αλλά και εκπρόσωποι των στρατιωτικών και λιμενικών αρχών του τόπου.

Το 2018 ήταν μια ακόμα εντυπωσιακή χρονιά για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Λέσβου, με κυριότερη επιτυχία όλων την τριπλή διεθνή διάκριση της Όλγας Φιάσκα που κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων του Μπουένος Άιρες και δύο ασημένια μετάλλια, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Γκιορ στην Ουγγαρία και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18 του Ζρένγιανιν στη Σερβία. Μάλιστα, στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από το αθλητικό ντοκιμαντέρ του SportLesvos.gr «ΌΛΓΑ ΦΙΑΣΚΑ | Βαδίζοντας προς την κορυφή», στο οποίο η ίδια η αθλήτρια περιέγραφε τους φόβους, τις αγωνίες και τα συναισθήματά της μετά το θρίαμβο της κατάκτησης ενός ολυμπιακού μεταλλίου στο βάδην.

Βραβεύτηκαν επίσης ο Μιχάλης Μερτζανίδης (άλμα σε μήκος), ο Πέτρος Χατζίου (άλμα επί κοντώ), η Δέσποινα Κελεμένη (βάδην), η Μαντώ Ανθούσα (800μ και 1.500μ), η Μέλπω Μπαράκη (ακοντισμός), η Κατερίνα Τζινιέρη (100μ και 200μ), η Κασσάνδρα Ντερβίση (2000μ στιπλ), η Γεωργία Σελλούντου (100μ εμπόδια), ο Στέλιος Βουγιούκας (βάδην), η Μαρία Κάσσου (1.500 και 2.000μ), ο Αντώνης Αθηνέλλης (σφαιροβολία), η Βικτώρια Τσαλίκη (80μ εμπόδια) και ο Παντελής Μαυρογιώργης (150μ).

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου τίμησε επίσης τους προπονητές Γρηγόρη Κοντό, Βαγγέλη Ζορμπά, Παράσχο Κανλή, καθώς και τους εκτός Λέσβου προπονητές αθλητών από τη Λέσβο και τη Λήμνο, τον Κώστα Χήτα, τον Μανώλη Καραγιάννη και τον Θανάση Δεληγιάννη. Βραβεύτηκαν ακόμη οι συνεργάτες αθλητικών σωματείων της Λέσβου, Σταύρος Κιουλάφας, Παναγιώτης Ψούχλος και Χάρης Πετρόπουλος, ο Σύνδεσμος Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου και επίσης τρεις ιστοσελίδες για την προβολή των δραστηριοτήτων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και δύο κοινωφελείς οργανώσεις για τη συνεχή προσφορά τους σε αυτές.

Ιδιαίτερη στιγμή, η βράβευση εκ μέρους των διοργανωτών τόσο της Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου, όσο και του Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρου Βαλσαμίδη, για τη διαρκή προσφορά τους στον κλασικό αθλητισμό. Μάλιστα, η κ. Καλογήρου -σε μια πρωτότυπη κίνηση- δώρισε την πλακέτα της στη μητέρα της Όλγας Φιάσκα, Μυρσίνη Καρβούνη, τιμώντας στο πρόσωπό της τους γονείς όλων των πρωταθλητών και των πρωταθλητριών μας, που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα σε ένα διαφορετικό στίβο, εξίσου όμως απαιτητικό.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος του «SL», Βαγγέλης Παπαντώνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey