Βρέθηκε νεκρός, έπειτα από πτώση στον ακάλυπτο πενταόροφης πολυκατοικίας

Βουτιά θανάτου για 36χρονο Μυτιληνιό

03/08/2018 - 12:26

Τραγικό θάνατο βρήκε προχθές το απόγευμα ένας 36χρονος, πέφτοντας στο κενό από το πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην Χρυσομαλλούσα. Η είδηση προκάλεσε σοκ στην πόλη και αναμεταδόθηκε από στόμα σε στόμα. Με το ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε άμεσα, να σπεύδει στο σημείο αλλά να διαπιστώνει απλά το θάνατο του νεαρού. Το αν η βουτιά θανάτου του 36χρονου ήταν ατύχημα ή αυτοκτονία, δεν μπορεί να διευκρινιστεί, ωστόσο όλα δείχνουν πως εκείνο που «έσπρωξε» τον άτυχο νέο, ήταν η σχέση του με τις ουσίες.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ο άτυχος νέος που είχε επισκεφτεί το σπίτι της οικογένειάς του, βρέθηκε ξαφνικά να πηδάει από το μπαλκόνι και να καταφεύγει σε διπλανό οίκημα. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, γείτονες ισχυρίζονται στο «Ε» ότι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και στη συνέχεια αντίκρισαν τον 36χρονο να έχει πέσει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Το ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε παρέλαβε ουσιαστικά νεκρό τον 36χρονο και στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Το πώς ο 36χρονος βρέθηκε από μία απλή επίσκεψη στο σπίτι της οικογένειάς του, νεκρός και έπειτα από πτώση στον ακάλυπτο διπλανής μάλιστα πολυκατοικίας, είναι δύσκολο να διερευνηθεί. Και προκαλεί αφορμές για διάφορες εικασίες, από ατύχημα έως και αυτοκτονία. Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως ο νεαρός, ήταν ταλαιπωρημένος εδώ και χρόνια από τον βραχνά των ουσιών, ευρισκόμενος σε διαρκή μάχη, μαζί με τους οικείους του, για να επανέλθει. Οι οικείοι του μάλιστα, είναι γνωστοί για την έντονη δραστηριοποίησή τους στην μάχη κατά των ουσιών, στην προσπάθεια να βοηθήσουν το παιδί τους με κάθε τρόπο.

Η είδηση φυσικά προκαλεί θλίψη, αλλά κανονικά πρέπει να προκαλεί και προβληματισμό. Όμως σε κάθε περίπτωση, απαιτεί σεβασμό και διακριτικότητα στην προσέγγισή της.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey