Για υγειονομική βόμβα κάνει λόγο ο πρόεδρος του χωριού, Στρατής Χαλβατζής

Βουνό σκουπίδια δίπλα στη γεώτρηση της Κάπης

15/09/2021 - 18:54 Ενημερώθηκε 16/09/2021 - 15:34

Για υγειονομική βόμβα που εγκυμονεί κινδύνους για τους κατοίκους της Κάπης κάνει λόγο ο πρόεδρος της Κοινότητας, Στρατής Χαλβατζής. 

Δίπλα στην γεώτρηση και μπροστά στην είσοδο του χωριού έχει δημιουργηθεί ένα βουνό σκουπιδιών, καθώς στο σημείο υπάρχει κοντέινερ όπου εναποτίθενται τα απορρίμματα τόσο από την Κάπη όσο και από τα τριγύρω χωριά.

Το πρόβλημα είναι επαναλαμβανόμενο αφού το κοντέινερ έχει τοποθετηθεί χρόνια τώρα. Ωστόσο τον τελευταίο μήνα η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί αφού δεν έχουν έρθει οι αρμόδιοι να συλλέξουν τα σκουπίδια από το κοντέινερ. Ο πρόεδρος τονίζει ότι η ΔΕΔΑΠΑΛ έχει ενημερωθεί ωστόσο δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια, προκειμένου να διευθετηθεί η κατάσταση αυτή.

Ο κ. Χαλβατζής υποστηρίζει ότι μόνη λύση είναι να απομακρυνθεί το κοντέινερ από το συγκεκριμένο σημείο αφενός γιατί αποτελεί κίνδυνο για την δημόσια υγεία αφού λίγα μέτρα πιο πέρα είναι η γεώτρηση που τροφοδοτεί με νερό τους κατοίκους του χωριού, αφετέρου επειδή δημιουργεί ένα αντιαισθητικό θέαμα καθώς τα σκουπίδια παρελαύνουν στην είσοδο της Κάπης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey