Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Τίμησε τη γιορτή της Μητέρας

15/05/2018 - 12:53

 

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησε δύο εκδηλώσεις προς τιμήν της ΜΗΤΕΡΑΣ με πολύ μεγάλη επιτυχία για να τιμήσει την ανεκτίμητη προσφορά της και τη μοναδικότητα της.

Στις 12 Μαΐου στο Γυμνάσιο Παμφίλων σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Παμφίλων με ομιλήτρια την παιδίατρο Κλέππερ Ντενιέλα- Κωφοπούλου, με θέμα «Σχέσεις Μητέρας Παιδιού». Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι χορωδίες των συλλόγων Παμφίλων και Μόριας υπό τη διεύθυνση της κας Χαραλαμπή Δ., καθώς και το χορευτικό των  Παμφίλων. Επίσης, απήγγειλαν ποιήματα και θεατρικά μονόπρακτα μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου, υπό την επιμέλεια της Φιλολόγου κας Κουκούτας Μυρσίνης. Επιπρόσθετα, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου απένειμε τιμητική πλακέτα στην Πρεσβυτέρα Αλεξάνδρα Βαλιοντή -Πινάκη μητέρα 8 τέκνων, «στη Μάνα που δεν κουράζεται ποτέ να μας στηρίζει ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς της!» Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Εκκλησίας, φορέων και συλλόγων.

   Και στο Μόλυβο

Στις 13 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μήθυμνας, διοργάνωσε εκδήλωση στη Μάνα με ομιλήτρια την Σπύρου Στέλλα, Κλινική Ψυχολόγο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, με θέμα «Η Σύγχρονη Μάνα». Στη κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου παρουσιάστηκαν θεατρικά, ποιήματα και σλάιτς από το Δημοτικό Σχολείο Μήθυμνας και στον αύλειο χώρο εκτέθηκαν αξιόλογα έργα ( χειροτεχνίες μαθητών ) αφιέρωμα στη Μητέρα, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις δράσεις τους ο θεατρικός Σύλλογος «Περί - έργων» και το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Μηθύμνης κ.κ. Χρυσόστομος, εκπρόσωπος του στρατού και ο Πρόεδρος του Τοπικού συμβουλίου κος Ανδριώτης Θανάσης, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.

 Την επιμέλεια των εκδηλώσεων είχε η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Γόμου Πρωτογεράκη Καλλιόπη, η οποία τόνισε ότι «αναγνωρίζουμε τη συμβολή της μητέρας και παρά τη δυσμενή συγκυρία της εποχής, το δίχτυ κοινωνικής στήριξης της μητέρας πρέπει να είναι ισχυρό».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey