3ος σταθμός- το αεροδρόμιο Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης» το Σάββατο 30 Μαρτίου

Tα Airport Run επιστρέφουν: Ευκαιρία για άθληση και προσφορά

19/03/2019 - 13:15

Η Fraport Greece, ανοίγει την «αυλαία» της υψηλής σεζόν με ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός, το 3ο Airport Run! Προσκαλώντας αθλητές και αθλούμενους από όλη την Ελλάδα, η Fraport Greece, διοργανώνει τους πιο ιδιαίτερους αγώνες δρόμου οι οποίοι πραγματοποιούνται αποκλειστικά εντός των χώρων των αερολιμένων και συγκεκριμένα στους εντυπωσιακούς διαδρόμους προσγείωσης- απογείωσης.

Μετά από τους επιτυχημένους αγώνες στην Καβάλα και στην Κεφαλονιά, ο 3ος «σταθμός» των Airport Run είναι το Αεροδρόμιο Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης», όπου το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στις 11:00, θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου «Fraport Greece Mytilene Airport Run».

Επιπλέον, με τη συμμετοχή τους , οι δρομείς συμβάλλουν σε ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε».

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά. Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης. Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικού Σωματείου Μυτιλήνης, μπορείτε ακόμη να προεγγραφείτε την Παρασκευή 29/03, από τις 17:00 μέχρι τις 20:00, στα γραφεία του συνδέσμου τα οποία φιλοξενούνται στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης (Πεσμαζόγλου Αλεξάνδρου 1, Μυτιλήνη, 81132).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey