Δεν θα σταματήσουν αν δεν λυθούν τα προβλήματα

Συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στο Μιχαλέλειο τις κινητοποιήσεις

11/11/2022 - 08:00

Συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στο Μιχαλέλειο Οίκο Ευγηρίας Πλωμαρίου την κινητοποίηση που ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται σε ότι έχει να κάνει με το Γηροκομείο.

Το διεκδικητικό πλαίσιο, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, περιλαμβάνει <<αποπληρωμή όλων των χρεών του Γηροκομείου από το Δήμο Μυτιλήνης, καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων, την αδειοδότηση του γηροκομείου και η πιστοποίηση του από φορείς χρηματοδότησης και την οικονομική εξασφάλιση του Ιδρύματος προκειμένου να λειτουργεί ομαλά και απρόσκοπτα επιτελώντας το φιλανθρωπικό του έργο>>.

Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την επίλυση των προβλημάτων. <<Είμαστε κομμάτι αυτής της πόλης , βιοπαλαιστές και το Γηροκομείο μας είναι Κληροδότημα του τέως Δήμου Πλωμαρίου και νυν Δήμου Μυτιλήνης, το οποίο οφείλει να στηρίζει για να συνεχίσει την πολύχρονη προσφορά του , αφού λειτουργεί από το 1976 και είναι ένα από τα λίγα που στάθηκε όρθιο στην μετα-Καλλικράτη εποχή>> αναφέρουν οι εργαζόμενοι στο δελτίο Τύπου, μεταξύ άλλων.

Προς τους εργαζομένους υπάρχουν χρέη της τάξεως των 25.000 που αντιστοιχούν περίπου σε 2,5 μήνες δεδουλευμένων και δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα των έναντι που δίνονται από τις αρχές του χρόνου.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey