Γνωστός επιχειρηματίας ο ...διακινητής του φέιγ βολάν κατά της Καλογήρου

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στη Μύρινα

28/05/2019 - 12:21

Πιάστηκε στη ...φάκα γνωστός επιχειρηματίας της Λέσβου, που φαίνεται ότι ήταν αυτός που διακίνησε το γνωστό φειγ βολάν που καταφερόταν κατά της Καλογήρου, τόσο στη Λέσβο τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής , όσο και στη Λήμνο σχεδόν ανήμερα των εκλογών. Πιάστηκε επ΄αυτοφώρω, όπως αργά χθες το βράδυ, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι το τρικάκι που πετάχτηκε στα δυο νησιά αναφερόταν ότι η νυν περιφερειάρχης «κατέστρεψε το Lesvos shop, το Σούπερ Μάρκετ Λέσβος, ναυτιλιακές εταιρίες, τη Συνεταιριστική Τράπεζα», υποθέσεις που είναι γνωστό ότι δεν έχουν σχέση με τη θητεία της Καλογήρου, όλες είναι παλιού ουρανού ...χαλάσματα και πάντως είναι άσχετες από τις περιφερειακές.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας της Λήμνου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του 62χρονου επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση εκλογικής νομοθεσίας. Το ενδιαφέρον στην υπόθεση αυτή αν η «πρωτοβουλία» για την διακίνηση του συγκεκριμένου υλικού παραμονές των εκλογών ήταν προσωπική του συλληφθέντα ή αν πίσω απ΄αυτόν κρύβονται άλλα άτομα. Το γεγονός ότι συνελήφθη πάντως αποτελεί επιτυχία της αστυνομίας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey